Може би си прав но какво да направя като ми е кеф.това е добре че ми следиш писанията,а и да не ги четеш,от снимката се разбира че умирам за този отбор.има и други такива като мен само че от Уевски.ОК.А за това как наричам Г..... си е моя работа,ако днеска си чел 7дни Спорт,сигорно си забелязал как онази маймуна Тепсиев ни нарича цитирам"Червена измет".И друго когато мога винаги ходя на мачовете на ЦСКА. СЪС Здраве колега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
nikki_sixx_74 написа:gantcho написа:Lane Staley написа:Ама ще гледаме художествена гимнастика :DАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Е ако бях използвал думата педал, щеше до колата ли да ме пратиш. Естествено знам какво е пендел, но определено го използвам като определително на мръсен извратеняк, а педерастите вече са много чувствителни...nai7 написа:LiGuru написа:nai7 написа:от снимката се разбира че умирам за този отбор
Коментар
-
LiGuru написа:Е ако бях използвал думата педал, щеше до колата ли да ме пратиш. Естествено знам какво е пендел, но определено го използвам като определително на мръсен извратеняк, а педерастите вече са много чувствителни...nai7 написа:LiGuru написа:nai7 написа:от снимката се разбира че умирам за този отбор
Коментар
-
Колегите чорбари злобеят ехидно и сигурно има защо. Аз не се дразня от това.... Аз се дразня на адски безхаберната игра на Левски и некадърността на почти всички футболисти барабар с треньора. Еми вижте един Сърмов дето ни е плеймейкър уж.. та тва момче е толкова бездарно. От 8 паса (нито един на повече от 7-8 метра) 6 грешни. Ееее треньора сляп ли е???? Гонзо (всички уважения на времето е носил Левски на гърба) просто не става вече... личи си отдалече. И така са повечето. В този мач играха един Жоазиньо, Рабех и Гошко Петков. А отбора не са 3ма а 11... Аз даже си мисля, че проблема не е толкова тактически, просто забележете колко от центриранията отиват там където трябва... забележете колко от спиранията са ефективни ( повечето спират топката като крак от маса) Просто тези футболисти са далечччч от каквато и да е било класа. Та те не умеят и най-елементарни неща. Е как да стане... Купиха този смешник Жоан Карлош дето изпуска положения, които и един неопитен юноша ще вкара. Абе не ми се говори трагедия.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:Колегите чорбари злобеят ехидно и сигурно има защо. Аз не се дразня от това.... Аз се дразня на адски безхаберната игра на Левски и некадърността на почти всички футболисти барабар с треньора. Еми вижте един Сърмов дето ни е плеймейкър уж.. та тва момче е толкова бездарно. От 8 паса (нито един на повече от 7-8 метра) 6 грешни. Ееее треньора сляп ли е???? Гонзо (всички уважения на времето е носил Левски на гърба) просто не става вече... личи си отдалече. И така са повечето. В този мач играха един Жоазиньо, Рабех и Гошко Петков. А отбора не са 3ма а 11... Аз даже си мисля, че проблема не е толкова тактически, просто забележете колко от центриранията отиват там където трябва... забележете колко от спиранията са ефективни ( повечето спират топката като крак от маса) Просто тези футболисти са далечччч от каквато и да е било класа. Та те не умеят и най-елементарни неща. Е как да стане... Купиха този смешник Жоан Карлош дето изпуска положения, които и един неопитен юноша ще вкара. Абе не ми се говори трагедия.
Коментар
-
LiGuru написа:noriaga написа:Колегите чорбари злобеят ехидно и сигурно има защо. Аз не се дразня от това.... Аз се дразня на адски безхаберната игра на Левски и некадърността на почти всички футболисти барабар с треньора. Еми вижте един Сърмов дето ни е плеймейкър уж.. та тва момче е толкова бездарно. От 8 паса (нито един на повече от 7-8 метра) 6 грешни. Ееее треньора сляп ли е???? Гонзо (всички уважения на времето е носил Левски на гърба) просто не става вече... личи си отдалече. И така са повечето. В този мач играха един Жоазиньо, Рабех и Гошко Петков. А отбора не са 3ма а 11... Аз даже си мисля, че проблема не е толкова тактически, просто забележете колко от центриранията отиват там където трябва... забележете колко от спиранията са ефективни ( повечето спират топката като крак от маса) Просто тези футболисти са далечччч от каквато и да е било класа. Та те не умеят и най-елементарни неща. Е как да стане... Купиха този смешник Жоан Карлош дето изпуска положения, които и един неопитен юноша ще вкара. Абе не ми се говори трагедия.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Мили ми левскарчета , четете и се учете от баш левскари . :D :D :D http://sportni.bg/?tid=40&oid=2507808
Коментар
-
коцев написа:Мили ми левскарчета , четете и се учете от баш левскари . :D :D :D http://sportni.bg/?tid=40&oid=2507808
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар