Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА - 84, ПРОТИВ - 150, ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ - 1
Collapse
X
-
-
Пичове, когато дойде СерГЕЙчо на власт, коментирахме в къщи и знаете ли какво изръси по тоя повод дядо ми!?"Ех чедоооо... а ти знаеш ли какво е кога чумата се върне...?" Край на цитата...Аз по-добро определение за управлението на тия дришльовци не съм чувал...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Пичове, когато дойде СерГЕЙчо на власт, коментирахме в къщи и знаете ли какво изръси по тоя повод дядо ми!?"Ех чедоооо... а ти знаеш ли какво е кога чумата се върне...?" Край на цитата...Аз по-добро определение за управлението на тия дришльовци не съм чувал...
Коментар
-
PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:Пичове, когато дойде СерГЕЙчо на власт, коментирахме в къщи и знаете ли какво изръси по тоя повод дядо ми!?"Ех чедоооо... а ти знаеш ли какво е кога чумата се върне...?" Край на цитата...Аз по-добро определение за управлението на тия дришльовци не съм чувал...
Коментар
-
Humppa
phoenix написа:...phoenix написа:Все пак, Ние оставаме да се борим ТУК, на нас си ни харесва държавата, и дано да има повече млади хора които да остават и да искат да се променят нещата, че иначе Уошо ни се пише.
Коментар
-
nikki_sixx написа:Ще основавам чета... Има ли хора които да се включат?Дори ще емигрирам, ама докато това стане... ще възраждам хайдушкото движение!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
вижте какво прочетох из нета...в час по история... 2212 г. В началните години на новото хилядолетие, България е първата държава, изчезнала от лицето на Европа. Причините са следните: Последователно лошо управление на няколко поредни правителства; демографска криза, породена от емиграцията на голяма част от работоспособното и фертилно население,...и т.н. Последните жители на страната живеят в резервата "Балкана" - няколко човека на възраст между 80 и 120 години. Характерни за тях са: краденето, караниците кой е виновен, че е откраднал най-много, оплакването, мрънкането, празнодумството и мърморенето под нос. Също и мързелуването и лежането по-гръб. Може и странично (ако не ги боли ишиасът (по техни думи - от много работа). При възлагането на конкретна работа и търсенето на лична отговорност българите са били ненадминати майстори в изплъзването (оттам е произлязъл и олимпийския спорт "Изплъзване с препятствия" - както по единично, така и щафетно). Друго известно нещо, свързано с България е:...е...е...(чува се смутено разгръщане насам-натам). Всъщност, по-добре отгърнете на следващия урок...- "Хърватия и наваксването й до европейските стандарти".Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:Пичове, когато дойде СерГЕЙчо на власт, коментирахме в къщи и знаете ли какво изръси по тоя повод дядо ми!?"Ех чедоооо... а ти знаеш ли какво е кога чумата се върне...?" Край на цитата...Аз по-добро определение за управлението на тия дришльовци не съм чувал...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар