ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си работа!
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
snake написа:Реално погледнато нищо не са ни взели, тъй като то не е наше, просто не ни ги дадоха. Могат да ти вземат нещо, което е твое, а тези пари са на данъкоплатците от богатите европейски държави.Абе тая организация ЕС няма да я бъде, ще видите . В момента разширяването на ЕС ми прилича на следното: Идват най-лъжливите роми в парламента и казват - "Ние вече няма да крадем, ще си плащаме сметките. Обаче искаме в замяна да ни интегрирате и от всеки българин да удържате по 10 лв. месечно и да ни ги давате за финансиране на наши си проекти. И ще назначим най-честните роми да контролират процеса."She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
donnna написа:не си прав колега LiGuru... сестра ми е завършила хранително вкусовата промишленост... вино-пиво... с 3 езика е... взима около 600 пари с вече 6 г. стаж... шофьора на директора и той взима толкова... повече няма да коментирам...п.п. остава ми само хубавото вино и ракия
Коментар
-
LiGuru написа:donnna написа:не си прав колега LiGuru... сестра ми е завършила хранително вкусовата промишленост... вино-пиво... с 3 езика е... взима около 600 пари с вече 6 г. стаж... шофьора на директора и той взима толкова... повече няма да коментирам...п.п. остава ми само хубавото вино и ракияFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
LiGuru написа:SnakeОтносно евро парите и ЕС като цяло не мислиш ли, че ние сме им като манна небесна на тия от Брюксел.Без нас тия чиновници остават без работа, тъй че не ние сме зависими от тях, а обратното.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
noriaga написа:Тук не съм много съгласен.... Ще ти кажа защо. Това че и там има корупция и парите които се въртят са космически спрямо тук е така.. Но поне аз мисля, че там когато някои бутне кинти под масата... за това нещо той печели търга или нещото за което е бутнал кинтите. Но... след това прави нещо. Я ще се развие някакво производство, я ще се изгради някаква инфраструктура... от което пак печели обикновения човек.. откриват се работни места.. живота става по удобен и т.н. До като тук се бутат кинти за да се вземе нещо на безценица, да се разпродаде и да се спечелят бързи и лесни кинти.. без каквато и да е мисъл за предприемчивост.. без да се отворят работни места... без да се направи нищо свястно. Абе далаверата е важна.
Коментар
-
nikki_sixx написа:nai7 написа:така че ако си навит може да измислим нещо,аз твърдо съм решил да се махна за 2-3 години"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
noriaga написа:Тук не съм много съгласен.... Ще ти кажа защо. Това че и там има корупция и парите които се въртят са космически спрямо тук е така.. Но поне аз мисля, че там когато някои бутне кинти под масата... за това нещо той печели търга или нещото за което е бутнал кинтите. Но... след това прави нещо. Я ще се развие някакво производство, я ще се изгради някаква инфраструктура... от което пак печели обикновения човек.. откриват се работни места.. живота става по удобен и т.н. До като тук се бутат кинти за да се вземе нещо на безценица, да се разпродаде и да се спечелят бързи и лесни кинти.. без каквато и да е мисъл за предприемчивост.. без да се отворят работни места... без да се направи нищо свястно. Абе далаверата е важна.
Коментар
-
nikki_sixx написа:М/у другото... и аз се ослушвам за работа в някоя англоговоряща страна. Убеден съм , че новата ми родина ще е по-добре настроена към мен от сегашната ми... Гнус ме е!.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Аз сега като почнах работа и стартовата ми заплата е 700 лв , и ми се вижда доста малко.Просто ако човек има умения които се търсят и си цени труда никога не би се хванал за евтина работа.Като ти дават малко пари чао и в друга фирма, поне в София има голямо търсене.Зависи и каква работа конкретно си търсиш де.Всичко си е пазарлък.Вече и в България си има търсене на квалифициран персонал, вярно не е съвсем европейски заплати но като за бг е добреhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Аз сега като почнах работа и стартовата ми заплата е 700 лв , и ми се вижда доста малко.Просто ако човек има умения които се търсят и си цени труда никога не би се хванал за евтина работа.Като ти дават малко пари чао и в друга фирма, поне в София има голямо търсене.Зависи и каква работа конкретно си търсиш де.Всичко си е пазарлък.Вече и в България си има търсене на квалифициран персонал, вярно не е съвсем европейски заплати но като за бг е добре
Коментар
-
Не знам какво е София спрямо България, но за мен е факт, че 2/3 си вадят хляба точно в или от София.Нивото на софийките заплати като себестойност е по-ниско от това в "едрата провинция"...1000 лв. в София са = на около 400 лв. в Ямбол гаранция. Т.е. заплатите са двойно по-ниски извън София и 2.5 пъти по-скъп лев извън София... Реултата е ясен, ако си решил да си смениш работата за 600лв. повече идвайки в София, то трябва да си наясно, че губиш приблизително 100 лв. от десегашните си доходи спрямо "удволетворението" което получаваш от получените по-големи пари.
Коментар
-
Ако имаш собствено жилище в София не е съвсем така. Ако плащаш квартира или ипотека съм съгласен, но... иначе имаш повече само един транспорт, който едва ли е 600 лв месечно. А както и по-горе се опитах да кажа, много неща в провинцията са по-скъпи. Гаранция!По твоята логика, като изкарвам средно около 1000 лв месечно в Ямбол, се равняват на 2500 в София ли?
Коментар
-
Immortal написа:По твоята логика, като изкарвам средно около 1000 лв месечно в Ямбол, се равняват на 2500 в София ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар