Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито на 2-ма нови модератора!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от мен с малко закъснение.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Yavor написа:
      GTipo написа:
      PASSARELLA написа:
      Авео написа:
      PASSARELLA написа:
      ...... да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
      .....от много приказки и ежене, да не стане ЗА големите шамари....
      Абе ще има битка...
      Силата на пръстите в случая е по-голяма от тази на юмруците, да не говорим за мисълта. Ще има възможност дечицата с големите пърсти да излезнат срещу голяма група мъже и да се изпуснат от напрежение. Поне тогава ще разберат че не става въпрос за сукалчета.
      Жоре, ако все пак има нужда от чиста мускулна сила, свиркайте - аз като една всестранно развита личност освен, че мога да модерирам, мога и шамари да бия...Макар че поотслабнах, килцата ми проъужават да са доста и трудно губя почва.
      Колежки, дайте направо да се разбираме за дата и място на събитието!

Коментар

до края на деня заключвам темата.Който е решил че темата е място да си поспами...... да заповяда... до след малко. Последните 2 стр. с коментари нямат нищо общо със заглавието. Благодарим на всички, които ни честитиха.Лек ден на всички. Пийте бира и се радвайте.... все пак е почивка.
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Хвала на Аллах! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Само, така Esper! Само така! Обидите трябва да се премахват още в началото, докато са във вид на "опит за обида"! Никакво мърдане! Позволете ми да обявя Esper за най-проницателният човек, който някога, някъде е писал! Аз съм дълбоко засрамен и омерзен! Осъзнавам своята огромна грешка и моля тези, които направих опит да обидя да счетат опита ми за неуспешен! П.П. Къде е сега народа да каже "От опит глава не боли..."!?

Коментар

PASSARELLA написа:
            Хвала на Аллах! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
            .....аре да си ходиш вече от тоз форум, а...кво ще кажеш...

Коментар

Защо!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Нещо против религияте ли имаш!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

phoenix написа:
                до края на деня заключвам темата.Който е решил че темата е място да си поспами...... да заповяда... до след малко. Последните 2 стр. с коментари нямат нищо общо със заглавието. Благодарим на всички, които ни честитиха.Лек ден на всички. Пийте бира и се радвайте.... все пак е почивка.
                Аз няма да чакам края на деня.Благодаря на колегите, които ни честитиха, въпреки че се вижда вече, че не е много за честитене Заключ!Пък ако phoenix прецени - може направо в кошчето...Заключена поради огромно количество спам и изчерпване на темата.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                X