Честито и от мен с малко закъснение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на 2-ма нови модератора!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Yavor написа:GTipo написа:PASSARELLA написа:Авео написа:PASSARELLA написа:...... да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
-
до края на деня заключвам темата.Който е решил че темата е място да си поспами...... да заповяда... до след малко. Последните 2 стр. с коментари нямат нищо общо със заглавието. Благодарим на всички, които ни честитиха.Лек ден на всички. Пийте бира и се радвайте.... все пак е почивка.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Хвала на Аллах! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Само, така Esper! Само така! Обидите трябва да се премахват още в началото, докато са във вид на "опит за обида"! Никакво мърдане! Позволете ми да обявя Esper за най-проницателният човек, който някога, някъде е писал! Аз съм дълбоко засрамен и омерзен! Осъзнавам своята огромна грешка и моля тези, които направих опит да обидя да счетат опита ми за неуспешен! П.П. Къде е сега народа да каже "От опит глава не боли..."!?
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:Хвала на Аллах! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
phoenix написа:до края на деня заключвам темата.Който е решил че темата е място да си поспами...... да заповяда... до след малко. Последните 2 стр. с коментари нямат нищо общо със заглавието. Благодарим на всички, които ни честитиха.Лек ден на всички. Пийте бира и се радвайте.... все пак е почивка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар