Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито на 2-ма нови модератора!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...че то ко има за честитене... дън би да им плащат за таз работа!? Темата ми прилича на четкане... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 с цел облаги! И ющо няма жена мод? Де отиде сексапилната ЕВИТА ? На кого не пусна...и я разкарахте... ? "не щеме ний богааааааатства не щеме ний париииииииииииа искаме свобооооооооодаааа човешки правдинииииииииии" Ай наздрае на новобранците...
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Малииииии.Ники е глътнал джама още по обяд Ай новите модове да се поразвихрят в таз тема.
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
        Малииииии.Ники е глътнал джама още по обяд Ай новите модове да се поразвихрят в таз тема.
        Да ни покажат колко са им големи ли? Не, че ме интересува де...споменавам само, че е гот да не се самозабравяме!

Коментар

малееее тя таз тема започва да става за коша. Един с шамари, друг искал правдини ....ЕЙ... я да внимавате в картинката, че ей ся вадя картоните.Още 2-3 такива поста и я заключвам темата!п.п.Мерси за пожеланията... който е от Варна ще намаже по бира, по случая.
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
            малееее тя таз тема започва да става за коша. Един с шамари, друг искал правдини ....ЕЙ... я да внимавате в картинката, че ей ся вадя картоните.Още 2-3 такива поста и я заключвам темата!п.п.Мерси за пожеланията... който е от Варна ще намаже по бира, по случая.
            ...и кога това? А иначе тоя другия...си има име де...

Коментар

Аз как мога да стана модератор?
              Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Alfa Lancia izgonen написа:
                Аз как мога да стана модератор?
                Че ти си - на собствените си постове.И това е нещо Иначе пробвай - от 80 литрово буренце отлежала троянска сливова нагоре
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

nikki_sixx написа:
                  ...че то ко има за честитене... дън би да им плащат за таз работа!? Темата ми прилича на четкане... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 с цел облаги! И ющо няма жена мод? Де отиде сексапилната ЕВИТА ? На кого не пусна...и я разкарахте... ? "не щеме ний богааааааатства не щеме ний париииииииииииа искаме свобооооооооодаааа човешки правдинииииииииии" Ай наздрае на новобранците...
                  Както виждаш има заместници и аз няма да ви липсвам. Тук съм си, но няма да е денонощно. Сменям диагнозата И въпреки всичко на някои от майтапите не нося! Все пак имам някакво самоуважение. Визирам това с "пускането".
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Всъщност да си модератор в тоя форум не мисля, че е някаква привилегия! Даже бих казал - по-скоро е неблагодарна работа, свързана с много отговорности!Аз си мисля, колеги, че тази тема е не само да "честитим" на новите, но и да изкажем благодарности на старите модове!Сърдечни благодарности, пичове, че ни траете простотиите, коригирате неграмотните писаници! Специални благодарности на Тони! Беше невероятна! :D

Коментар

phoenix написа:
                      Пък пройдохите от София ще намажем по едно предупреждение, нали Прави са хората да искат правдини
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

GTipo написа:
                        PASSARELLA написа:
                        Авео написа:
                        PASSARELLA написа:
                        ...... да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                        .....от много приказки и ежене, да не стане ЗА големите шамари....
                        Абе ще има битка...
                        Силата на пръстите в случая е по-голяма от тази на юмруците, да не говорим за мисълта. Ще има възможност дечицата с големите пърсти да излезнат срещу голяма група мъже и да се изпуснат от напрежение. Поне тогава ще разберат че не става въпрос за сукалчета.
                        Жоре, ако все пак има нужда от чиста мускулна сила, свиркайте - аз като една всестранно развита личност освен, че мога да модерирам, мога и шамари да бия...Макар че поотслабнах, килцата ми проъужават да са доста и трудно губя почва.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

EVITA написа:
                          Както виждаш има заместници и аз няма да ви липсвам. Тук съм си, но няма да е денонощно. Сменям диагнозата И въпреки всичко на някои от майтапите не нося! Все пак имам някакво самоуважение. Визирам това с "пускането".
                          Мила ми ЕВИТА.., голям фен съм ти, но това го знаеш...Искам да ти кажа, че дори да беше мод, пак нямаше да ти искам извинение, защото смятам, че лафа е забавен. Е, за съжаление ти не го смяташ за такъв, но... какво пък сега, давай да си говорим само за математика , а?! Погледни по розово на нещата (без сексуален подтекст го казвам) и се отпусни и усмихни...вместо да се гипсираш и да изглежда като ситуация "гузен негонен бяга"

Коментар

Честито и да почерпиш Емо .
                            http://vbox7.com/play:1631a342
                            http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                            http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                            http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

nikki_sixx написа:
                              EVITA написа:
                              Мила ми ЕВИТА.., голям фен съм ти, но това го знаеш...Искам да ти кажа, че дори да беше мод, пак нямаше да ти искам извинение, защото смятам, че лафа е забавен. Е, за съжаление ти не го смяташ за такъв, но... какво пък сега, давай да си говорим само за математика , а?! Погледни по розово на нещата (без сексуален подтекст го казвам) и се отпусни и усмихни...вместо да се гипсираш и да изглежда като ситуация "гузен негонен бяга"
                              Ники, как е жената? А децата как са? Прати им много поздрави от модераторския екип!

Коментар

Immortal написа:
                                Ники, как е жената? А децата как са? Прати им много поздрави от модераторския екип!
                                хахахахахахаххах, ами... ше предам, ама е по-добре лично да й го кажеш... шото дън стане накрая, че посредника ви е...

Коментар

Working...
                                X