Пожелавам им да не бъдат обикновени анонимници, като останалите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на 2-ма нови модератора!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PASSARELLA написа:Пожелавам им да не бъдат обикновени анонимници, като останалите.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ми вие ги правите все в странни периоди. Обаче съм обещал на следващата голяма да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:...... да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ми вие ги правите все в странни периоди. Обаче съм обещал на следващата голяма да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
msotiroff написа:И да не забравите да почерпите... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Esper написа:PASSARELLA написа:Ми вие ги правите все в странни периоди. Обаче съм обещал на следващата голяма да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
-
PASSARELLA написа:Авео написа:PASSARELLA написа:...... да дойда с големите шамари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар