Скоро по варненските срещи ще идва още едно пунто Приет съм по първо желание в ТУ Варна, в ТУ София писах 3-4 специалности и въпреки по-високата ми оценка от варна - не съм приет :D Което може само да ме радва, иначе щеше да ми е много трудно да взема решение къде искам да уча На второ класиране със сигурност съм вътре, за това няма да се записвам за него, а направо се записвам в ТУ Варна След 2-3 дни отивам да се запиша и да търся квартира Ако имате някакви предложения - пишете ми на ЛС Ако не - здраве да е - ще си търсим квартира на място... С най-добрия ми приятел (който за малко да стане фиатаджия, но баща му се отказа и не му взе бравото) ще търсим съвместна квартира, той тази година беше за първа година в ТУ ... Таа, ако имате предложения - на лс тази тема остава само за... може би спам надолу :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търси се квартира за Варна :)
Collapse
X
-
Един съвет, започвай от сега да търсиш и да се ослушваш, защото са много скъпи и трудно се намират, имам двама приятели които от половин година не могат да се уредят с нещо различно от 200 евро+ за гарсониера. Аз мога единствено да ти помогна за стая с хазай, около мен много ги дават, но все пак ако чуя нещо, ще драсна.Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.
Коментар
-
на мен не ми пречи ако е с хазяи, въпреки че по-добре си е без ... квартирата я търся за 2ма, мен и най-добрия ми приятел, който беше с мен на варненската среща Той в момента е с хазяин - 100 лв на месец, има климатик, ползва целия апартамент, има 1 съквартирант, интернет, в общи линии е много добре, ама е малко тясно... иначе само да намерим - веднага се местим... ако всичко е по план - в петък съм във Варна да се записвам за унито и да търся квартира, така че ще е добре да имам някакви предложения до тогава
Коментар
-
Имай предвид, че на варненската хазяйка трябва да и вдигнат паметник, в едната ръка държи сметки, а с другата размахва пръст. Няма такова животно нийде другаде. Варненската хазяйка възприема наема като основен, а не допълнителен доход, освен това изисква от теб да си и благодарен че ти е дала покрив (като че ли не и пълниш гушата). Търси възможно най-отрано, защото дойде ли септември и хазяите вече имат голям избор и почват да се гевезят ужасно.
Коментар
-
Според мен трябва да се опита всичко в тоя живот....Кога друг път ще живееш в кутийка 12 квадрата с още две животни....А и живота в студентски град си е доста забавен(поне в София).Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар