....е...?????Днес гледах интервю с Дейвид Гилмор, който каза нещо забележително:" - кажи ми коя е любимата ти песен, за да ти кажа какъв човек си..."...та си мислих колеги, коя е топ-най-бест-номер 1......песен за вас. Ама най-добрата...песента, която като чуете и ви се е**ва ма***мата...Нека бъде само една, за да се знае, че е най-велика.....Айде да ви видя... Забележка - допускат се две песни, само ако са песен от две части с различни имена / като моят пример.... / Та, аз съм пръв:Pink Floyd - Time/The Great Gig In The Skyhttp://vbox7.com/play:ffc2255b
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песента на живота ви....
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Deep Purple - Soldier of Fortune :P :P :P :P :P :P :P :P :P :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Песента на живота ви....
Авео написа:....е...?????Днес гледах интервю с Дейвид Гилмор, който каза нещо забележително:" - кажи ми коя е любимата ти песен, за да ти кажа какъв човек си..."...та си мислих колеги, коя е топ-най-бест-номер 1......песен за вас. Ама най-добрата...песента, която като чуете и ви се е**ва ма***мата...Нека бъде само една, за да се знае, че е най-велика.....Айде да ви видя... Забележка - допускат се две песни, само ако са песен от две части с различни имена / като моят пример.... / Та, аз съм пръв:Pink Floyd - Time/The Great Gig In The SkyShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
pr_00f написа:Но да определя само една песен - невъзможно е.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: Песента на живота ви....
Авео написа:....е...?????Днес гледах интервю с Дейвид Гилмор, който каза нещо забележително:" - кажи ми коя е любимата ти песен, за да ти кажа какъв човек си..."...та си мислих колеги, коя е топ-най-бест-номер 1......песен за вас. Ама най-добрата...песента, която като чуете и ви се е**ва ма***мата...Нека бъде само една, за да се знае, че е най-велика.....Айде да ви видя... Забележка - допускат се две песни, само ако са песен от две части с различни имена / като моят пример.... / Та, аз съм пръв:Pink Floyd - Time/The Great Gig In The Skyhttp://vbox7.com/play:ffc2255bSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз също не мога да дам един отговор. В различни периоди от живота ми съм имал много любими песни. Някои от тях слушам с огромно удоволствие и днес, а някой вече съм забравил Ето няколко:1.Foreigner - I want to know what love is2.Deep Purple - Soldier of Fortune3.Omega - Gyongyhaju lany (на англ. - Scorpions - White dove)4.Celik - Hercai (на бълг. Годжи - Следобедът на един Годжи)Да речем, че първата е #1 за мен.
Коментар
-
///// написа:Това ми е пост No 1000! Изчаквах да напиша нещо умно... Едва ли... Все едно...Judas Priest - Breaking The LowТва кат го чуя... Баси... Настръхвам... Естествено аз съм вечната издънка!
Коментар
-
Princo написа:Deep Purple - Soldier of Fortune :P :P :P :P :P :P :P :P :P :PBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар