Да не говорим, че актовете са за извършено административно нарушение, а в ЗАН е отбелязано, че постановления до 10 лева не се обжалват. ЗДП обаче е на друго мнение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ и радарите.
Collapse
X
-
Humppa
В крайна сметка има ли такава наредба или подобен диалог с куките може да се води само по параграф 22?
Коментар
-
В крайна сметка, когато си превишил скоростта...си я превишил. Не вярвам, някой да го оспори. Теб те спира длъжностно лице, а не бай Киро Крайненеца(здеасти бат Кире ) ...Могат да те глобят за превишена скорост и без радар - ако карат след теб със 70, това значи, че ти си с превишена скорост.
Коментар
-
Решението с превишената скорост е да се намалят глобите- таван 50 лв. от актовете и да се увеличат лишаването от книжка- минимума да е година и половина до 30 км/чнад ограничението и 5 години за над 30над ограничението, за алкохол над 1 на 1000- 10 години без книжка- само така ще се очистят пътищата от убийци.ПП. Ша зема да стана депутат да сложа ред в таа дръжава, бе. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Re: КАТ и радарите.
BO написа:2 Днес като пуснахте радара тествахте ли гоТука отговора обикновено е, че радара има пломба
Коментар
-
Има камери на горния ръб на някои от билбордовете с реклами. Има и предупредителни табелки "RADAR". (на пътя Русе-София само в отсечката от 60 км до гр. Бяла на поне два или три билборда има камери. Обикновено камерата е върху тези, пред които има подпряна картонена патрулка. На тази снимка съм се опитал да хвна един такъв в движение:
Коментар
-
niko_ymn написа:Има камери на горния ръб на някои от билбордовете с реклами. Има и предупредителни табелки "RADAR". (на пътя Русе-София само в отсечката от 60 км до гр. Бяла на поне два или три билборда има камери. Обикновено камерата е върху тези, пред които има подпряна картонена патрулка. На тази снимка съм се опитал да хвна един такъв в движение:
Коментар
-
PASSARELLA написа:В крайна сметка, когато си превишил скоростта...си я превишил. Не вярвам, някой да го оспори. Теб те спира длъжностно лице, а не бай Киро Крайненеца(здеасти бат Кире ) ...Могат да те глобят за превишена скорост и без радар - ако карат след теб със 70, това значи, че ти си с превишена скорост.
Коментар
-
Навсякъде, където има пресичане с друг второстепенен път ограничението е 60 км/ч колкото и да е права отсечката (дори и да няма знак за скороста, а само за кръстовище).Не знам дали има радар в камерите на билборда или снимат от патрулката, но на един познат му пратили снимка на картинка с колко е карал прикрепена към акта.
Коментар
-
niko_ymn написа:Навсякъде, където има пресичане с друг второстепенен път ограничението е 60 км/ч колкото и да е права отсечката (дори и да няма знак за скороста, а само за кръстовище).Не знам дали има радар в камерите на билборда или снимат от патрулката, но на един познат му пратили снимка на картинка с колко е карал прикрепена към акта.
Коментар
-
////Punto//// написа:Абе що не прати някой снимка на такъв съставен акт. Как ще го съставят в отсъсъвието на водача. Или аз не съм разбрал, или някой лъжата я няма за нищо. Как ще го заснеме камерата и след това ще му изпратят акт. Чак пък и снимка към него. А водача къде се е разписал ? Може да му изпратят призовка. Ма чак пък акт, не знамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
niko_ymn написа:Навсякъде, където има пресичане с друг второстепенен път ограничението е 60 км/ч колкото и да е права отсечката (дори и да няма знак за скороста, а само за кръстовище).
Коментар
-
vsd написа:PASSARELLA написа:В крайна сметка, когато си превишил скоростта...си я превишил. Не вярвам, някой да го оспори. Теб те спира длъжностно лице, а не бай Киро Крайненеца(здеасти бат Кире ) ...Могат да те глобят за превишена скорост и без радар - ако карат след теб със 70, това значи, че ти си с превишена скорост.
Коментар
-
Абсолютно съм съгласен, че не може ей така да се нарушават законите. По-скоро не трябва, при нас си се нарушават. Но не може ей така щото на куката му скефнало да ти напише акт. Ами ако лъже щото не си му симпатичен. Това се нарича произвол. Именно заради това има радари и камери, за да може по някакъв начин да се докаже настъпилото нарушение. На българските полицаи не може да се разчита на честната им дума или пък на съвестта им. Разбира се има изключения, но масово цари корупция. И когато един корумпиран полицаи кара след мен и ме спре и каже че съм карал с 200 тогава какво правим. Ако те снима с камерата от колата добре, но иначе не става. Цялата сила на закона би останала в ръцете на един единствен човек, който може да прави каквото си иска. Ако изхождаме от позицията на честния полицай, тогава добре - дайте им власт, но все пак живеем в България и да не забравяме че всеки смотльо дето е неграмотен и е станал полицай, може да ти направи живота черен щото не си му бутнал 20 лв. А аз пари няма да им давам на гадовете И хубаво има закони, ама на мен ми е писнало да гледам как за патрулките ЗДвП не важи и правят каквото се сетят. За едни има закони, а за други не, писнало ми е от такива. Защо като минава кола за 200000 лв. се правят че нищо не са видели, а мен ми опглеждат колата и се чудят за какво да се хванат и като не намерят нищо с гадно изражение ми викат "Айде карай". Аман от такива кретени.И ДА, трябва да има санкции, но не може те да се прилагат избирателно и още повече да се прилагат от хора, които с чиста съвест нарушават закона, а и не го знаят. Всичко е изкривено в нашата държава за жалост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар