Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отвличането на Ангел Бончев...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Намериха я![quote:95d30a1423]Около 4.00 часа тази сутрин в района на ,,Казичене

Коментар

Браво на нашата полиция.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Странен и съмнителен завършек на сагата
        Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
        ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

style34 написа:
          Съгласен съм с Kuku. Всичко ми се струва, че могат да проследят и подлсушат, стига да искат. Между другото преди 2 седмици си купих нов телефон. Веднага получих SMS от Глобул, че телефона ми е еди какъв си модел и че ще ми изпратят настройки за GPRS за този модел телефон. Как разбират веднага с какъв телефон си? Същото се случи и с телефона на приятелката ми, когато си го купи.
          Разбират, щото в ID-то на телефона ти, което той праща към мрежата е заложена марката и модела му. Айде да ти дам една стара тачка от времето, когато нямаше мобилен интернет и да видим какъв SMS ще получиш. Никакъв. Същата работа е и с двукартовите телефони, китайските - не получават SMS-и щото в центъра на глобул се получава ID, което липсва в базата данни и не може да се сравни, съответно няма смисъл да ти пращат настройки за нещо, което не знаят телефон ли е, тостер ли е...
          Immortal написа:
          ..."...Абе, къв е тоя свръх цифров тунер дето се побира в 80грама и успява да хване 3 едновременни сигнала? ..."Колко според теб е голям най-малкия GPS приемник и от колко сателита едновременно хваща сигнал той?Както и да е де, отплеснахме се от темата (май трябва да се самомодерирам ), спорим ненужно.
          Не модерирай - винаги е интересен спора, щото в него се ражда истината. Най-малкия приемник на GPS е чипът Sirf III. Който вече вграждат в много телефони, но забележи - при него няма ИЗХОДЯЩ сигнал. Т.е. не се налага да се обезпечава с предавател, антена за предаване и т.н. За сметка на това ще ти дам сравнение - Турая телефоните, които са си сателитни - все още са сравнително огромни с огромна антена - колкото на полицейските радиостанции. И там се свързват само с 1 сателит ... при това...Виж, много неща знаеш за java и блуту, но въпреки това не можеш да направиш нищо на телефона ми - дори да те пусна. Всичко казано от теб е вярно само за СМАРТФОНИТЕ при това такива, които са с някои по-уязвими операционни системи като MS Windows Mobile... Стандартен телефон със блуту - най-много да ми пратиш някоя музичка. Програмка java - дори да ми пратиш няма да се стартира сама... т.е. няма как да манипулираш телефона ми без моето знание, което беше и твърдението ми.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ако духне мадамата с кинтите от Булгария малко трудно ще я хване Бончев дето вече му е изпит акула. Съветвам те преди да пуснеш мнение, да си го прочетеш поне три пъти преди това. България е България, а не БУлгария.....на Бончев акъла може и да е като на акула, ама все пак се пише акЪла, а не акУла.....Модераторски екип на fiat-bg.org
            Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

jenshen73 написа:
              style34 написа:
              Съгласен съм с Kuku. Всичко ми се струва, че могат да проследят и подлсушат, стига да искат. Между другото преди 2 седмици си купих нов телефон. Веднага получих SMS от Глобул, че телефона ми е еди какъв си модел и че ще ми изпратят настройки за GPRS за този модел телефон. Как разбират веднага с какъв телефон си? Същото се случи и с телефона на приятелката ми, когато си го купи.
              Разбират, щото в ID-то на телефона ти, което той праща към мрежата е заложена марката и модела му. Айде да ти дам една стара тачка от времето, когато нямаше мобилен интернет и да видим какъв SMS ще получиш. Никакъв. Същата работа е и с двукартовите телефони, китайските - не получават SMS-и щото в центъра на глобул се получава ID, което липсва в базата данни и не може да се сравни, съответно няма смисъл да ти пращат настройки за нещо, което не знаят телефон ли е, тостер ли е...
              Immortal написа:
              ..."...Абе, къв е тоя свръх цифров тунер дето се побира в 80грама и успява да хване 3 едновременни сигнала? ..."Колко според теб е голям най-малкия GPS приемник и от колко сателита едновременно хваща сигнал той?Както и да е де, отплеснахме се от темата (май трябва да се самомодерирам ), спорим ненужно.
              Не модерирай - винаги е интересен спора, щото в него се ражда истината. Най-малкия приемник на GPS е чипът Sirf III. Който вече вграждат в много телефони, но забележи - при него няма ИЗХОДЯЩ сигнал. Т.е. не се налага да се обезпечава с предавател, антена за предаване и т.н. За сметка на това ще ти дам сравнение - Турая телефоните, които са си сателитни - все още са сравнително огромни с огромна антена - колкото на полицейските радиостанции. И там се свързват само с 1 сателит ... при това...Виж, много неща знаеш за java и блуту, но въпреки това не можеш да направиш нищо на телефона ми - дори да те пусна. Всичко казано от теб е вярно само за СМАРТФОНИТЕ при това такива, които са с някои по-уязвими операционни системи като MS Windows Mobile... Стандартен телефон със блуту - най-много да ми пратиш някоя музичка. Програмка java - дори да ми пратиш няма да се стартира сама... т.е. няма как да манипулираш телефона ми без моето знание, което беше и твърдението ми.
              хайде да не ти кажа даже 2 програмки, с които само да ме добавиш в твоите bluetooth устройства ще си правя каквото искам с телефона ти, ще пускам музика, игри, каквото поискаш Така се гаврехме със k850-тката на един приятел... а така се гавреха с мен като имах SE k700i :D та недей да говориш така

Коментар

Е кажи я тая програмка де
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

OFF TOPICКато за начало - ето ти линк към една от тези програми:http://209.85.135.104/search?q=cache...k&cd=1&gl=bgВ момента съм на работа. Довечера ще ви пусна линк точно към програмата, която аз имам (нямам я в момента на телефона си), и която има малко повече възможности от тази.И не е само за смартфони, с нея влизам и в телефоните на брат ми (SE K630) и на жена ми (Samsung Z400) и работи безотказно.

Коментар

Който се притеснява за сигурността си а държи да ползва блутут просто да си постави телефона в режим "невидим". Така тези програми които разчитат на бъгове в блутут стека (а не на ОС-а на телефона) няма да го открият и атакуват. В същото време всички устройства които са били предварително закачени за телефона ще профължат да работят с него.Между другото съществуват и доста по "страшни" блутут профили които могат да направят повече поразии от това някой да ти рови в адресбука и мелодиите.Примерно профилът SAP (SIM Access Profile). Ако на вашия телефон този профил работи в режим сървър (в мобилните телефони работи само така) всеки който успешно се закачи за телефона (в смисъл премине оторизация), получава достъп достъп до вашата СИМ карта все едно е сложена в неговия телефон. Този профил се ползва най често от вградените GSM комуникатори в по високия клас автомобили които работят в клиентски режим по този профил. Когато си в колата си ползваш вградения в нея GSM телефон който си има хубава антена на покрива и е свързан с аудиосистемата на същия номер на който те търсят и извън нея

Коментар

Ламери!
                      Прикачени файлове

Коментар

Bloover е едната, другата ми излезе от ума, сега се сетих че бяха на всичко отгоре 4 :D които аз съм чувал...

Коментар

Humppa написа:
                          Намериха я! Отлична работа на МВР! Миков трябва да се гордее! Само заради тази акция на ченгетата, по намирането на К. Бончева, правителството трябва да остане :D
                          Ммдам... по-скоро бих казал, че не са я намерили, а просто я пуснаха! Много меки и понякога объркващи думи използваме напоследък, особено политиците. Както каза пресидентът - работата на МВР по случеят Бончев била незадоволителна! Какво означава незадоволителна? И въобще има ли работа? Аз лично не виждам никой нищо да прави. Или може би това е служебна тайна? Не трябва ли след зачестяване на подобни случаи МВР да почеропи опит от Италия, Скотланд Ярд, ФБР, или който там искате? Безумие... Бог да ни пази, иначе сме за никъде!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

просто не искаха да направят нищоотвличавето е било с доста различна целестествено става въпрос за пари, но не и за пари за откупи за пореден път ни изплашиха и всякакви специалисти взеха да се изказват и да предричат глупости...още малко щяло да стане както в Южна Америка
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ние няма нужда да измисляме нищо - хората по вета всичко са измислили вече, само трябва да гледаме и да правим като тях, защото явно при тях машината работи.... защо при нас да не работи?! Сигурно, защото не е удобно

Коментар

Е не е ли ясно кой беше отвлякъл жената?Естествено, че хората на фондацията И си взеха парите съвсем публично, даже по банков път

Коментар

Working...
                                X