Намериха я![quote:95d30a1423]Около 4.00 часа тази сутрин в района на ,,Казичене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отвличането на Ангел Бончев...
Collapse
X
-
Humppa
-
style34 написа:Съгласен съм с Kuku. Всичко ми се струва, че могат да проследят и подлсушат, стига да искат. Между другото преди 2 седмици си купих нов телефон. Веднага получих SMS от Глобул, че телефона ми е еди какъв си модел и че ще ми изпратят настройки за GPRS за този модел телефон. Как разбират веднага с какъв телефон си? Същото се случи и с телефона на приятелката ми, когато си го купи.Immortal написа:..."...Абе, къв е тоя свръх цифров тунер дето се побира в 80грама и успява да хване 3 едновременни сигнала? ..."Колко според теб е голям най-малкия GPS приемник и от колко сателита едновременно хваща сигнал той?Както и да е де, отплеснахме се от темата (май трябва да се самомодерирам ), спорим ненужно.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ако духне мадамата с кинтите от Булгария малко трудно ще я хване Бончев дето вече му е изпит акула. Съветвам те преди да пуснеш мнение, да си го прочетеш поне три пъти преди това. България е България, а не БУлгария.....на Бончев акъла може и да е като на акула, ама все пак се пише акЪла, а не акУла.....Модераторски екип на fiat-bg.orgХората са като свинете даже прасетата са по-човечни!
Коментар
-
jenshen73 написа:style34 написа:Съгласен съм с Kuku. Всичко ми се струва, че могат да проследят и подлсушат, стига да искат. Между другото преди 2 седмици си купих нов телефон. Веднага получих SMS от Глобул, че телефона ми е еди какъв си модел и че ще ми изпратят настройки за GPRS за този модел телефон. Как разбират веднага с какъв телефон си? Същото се случи и с телефона на приятелката ми, когато си го купи.Immortal написа:..."...Абе, къв е тоя свръх цифров тунер дето се побира в 80грама и успява да хване 3 едновременни сигнала? ..."Колко според теб е голям най-малкия GPS приемник и от колко сателита едновременно хваща сигнал той?Както и да е де, отплеснахме се от темата (май трябва да се самомодерирам ), спорим ненужно.
Коментар
-
OFF TOPICКато за начало - ето ти линк към една от тези програми:http://209.85.135.104/search?q=cache...k&cd=1&gl=bgВ момента съм на работа. Довечера ще ви пусна линк точно към програмата, която аз имам (нямам я в момента на телефона си), и която има малко повече възможности от тази.И не е само за смартфони, с нея влизам и в телефоните на брат ми (SE K630) и на жена ми (Samsung Z400) и работи безотказно.
Коментар
-
Който се притеснява за сигурността си а държи да ползва блутут просто да си постави телефона в режим "невидим". Така тези програми които разчитат на бъгове в блутут стека (а не на ОС-а на телефона) няма да го открият и атакуват. В същото време всички устройства които са били предварително закачени за телефона ще профължат да работят с него.Между другото съществуват и доста по "страшни" блутут профили които могат да направят повече поразии от това някой да ти рови в адресбука и мелодиите.Примерно профилът SAP (SIM Access Profile). Ако на вашия телефон този профил работи в режим сървър (в мобилните телефони работи само така) всеки който успешно се закачи за телефона (в смисъл премине оторизация), получава достъп достъп до вашата СИМ карта все едно е сложена в неговия телефон. Този профил се ползва най често от вградените GSM комуникатори в по високия клас автомобили които работят в клиентски режим по този профил. Когато си в колата си ползваш вградения в нея GSM телефон който си има хубава антена на покрива и е свързан с аудиосистемата на същия номер на който те търсят и извън нея
Коментар
-
Humppa написа:Намериха я! Отлична работа на МВР! Миков трябва да се гордее! Само заради тази акция на ченгетата, по намирането на К. Бончева, правителството трябва да остане :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар