Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отвличането на Ангел Бончев...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе кво се карате за тоя бандюга. На всички е ясно, че не са му читави делата. Защо не отвлекат мен, или кими или някой друг. Щото няма за кво. Как се правят 200 милиона (в сметака) на днешно време ? От спестени закуски ли ? Айде тоя хич не е за жалене. Вие се изпокарахте тука.

Коментар

О хич няма кавга колега . :D Има само казани верни приказки.То и Томов прави какви ли не пируети с отбора на ЦСКА но ето че истината лъсна най накрая. Така всичко по реда си ще си дойде на мястото.Интересното че и Гришата и Бончев са завършили тук спортното училище и са от едно село и станаха големи бизнесмени докато доста хора завършили икономически университети едвам свързват двата края нищо че са учили големи науки.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Това, че имаш някво тескере в джоба, не те прави по умен. Поне в нашата държава. Ти какво си мислиш, че Ганчев и Бончев нямат дипломи от някой от престижните университети ли ? Което не става с пари, става с много пари. И те имат дипломи, ама тук преуспяващи са не хората с акъл, а тези които познават точния човек на точното място.

Коментар

"...Хора, живеем в технологичен свят, но има неща, които са невъзможни - едно от тях е копирането на SIM по въздуха..."А на бас! Ти само си пусни блутута, и ще ти копирам не само сим картата Сигурен съм че може и по мрежата, не само да ти копират симкартата, но и да ти включат и камерата и микрофона А точността в населените места е доста под 500 метра, по-съм склонен да вярвам на 50. Имам в телефона една програмка, miniGPS - дава освен много си други функции и клетките, от които телефона получава сигнал, както и силата на сигнала на всяка клетка. В града обикновено телефона хваща сигнал поне от три клетки едновременно, което е достатъчно да те локализират доста точно.

Коментар

добре де а някои мислил ли е по темата за самоотвличане те нещатата че несаму чисти неса ами ако е решил поне малко да си ги поизчисти малко изобщо несъм на ясно с тея неща ама само да споделя какво мисля не ми се сърдете :D
            BMW E39 2.5I
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ico83 написа:
              добре де а някои мислил ли е по темата за самоотвличане те нещатата че несаму чисти неса ами ако е решил поне малко да си ги поизчисти малко изобщо несъм на ясно с тея неща ама само да споделя какво мисля не ми се сърдете :D
              Мда самоотвличане и самоотрязване на пръсти, както и самопобъркване, бая трябва да е имал за чистене :D
              N.Y. State of Mind

Коментар

Пръстите мисля, че не са му отрязани По новините казват, че са отрязани - значи не са

Коментар

Immortal написа:
                  "...Хора, живеем в технологичен свят, но има неща, които са невъзможни - едно от тях е копирането на SIM по въздуха..."А на бас! Ти само си пусни блутута, и ще ти копирам не само сим картата Сигурен съм че може и по мрежата, не само да ти копират симкартата, но и да ти включат и камерата и микрофона А точността в населените места е доста под 500 метра, по-съм склонен да вярвам на 50. Имам в телефона една програмка, miniGPS - дава освен много си други функции и клетките, от които телефона получава сигнал, както и силата на сигнала на всяка клетка. В града обикновено телефона хваща сигнал поне от три клетки едновременно, което е достатъчно да те локализират доста точно.
                  Хваща к... ми. От три места при това. Хем при него е възможно - 2 топки и 1 антена. Абе, къв е тоя свръх цифров тунер дето се побира в 80грама и успява да хване 3 едновременни сигнала?Това, че miniGPS-а ти на смартфона ти показва някакви стойности - вярно е. Това, че като минеш от СТАЯ в СТАЯ - мени клетките - вярно е. Но това е щото телефона ти решава кой сигнал и натовареност е по-добър. Явно наистина на неколцина души във форума не им е ясна системата GSM. За разлика от мобиком, които бяха радиостанции със честота 450MHz, аналогово предаване на набиране и на сигнал, тук имаме подобрена версия, вярно вече на 20 години, но все още работеща Идеята при GSM е, че носещата честота не пренася директен звук, а той е дигитализиран, кодиран и като цяло по-труден за "проследяване". Забележете - по-труден, но не невъзможен. Благодарение на цифровия век в който живеем вече е по-евтино да се подслушват GSM-и. Не всеки го може, но ... И не, не вярвам, че някой ще ми пусне камерата, микрофона и каквото и да е въобще на телефона без аз да знам... Няма НАЧИН. Също така - пуснал съм си блутута - ела ми източи нещо - стане ли - купувам ти същия като твоя хакерски телефон - да си имаш 2.Знам какво може да се направи със съществуващата GSM мрежа и не, не става да се триангулира сигнала и да се определи местоположението до 50 метра. Не става и да ми включат телефона... Ако СИМ-картата ми е физически неналична - могат да направят с нея много малко неща. Не казвам, че не може да бъде копирана - ако и знам серийния номер мога да си я клонирам както си искам
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Явно знаеш за GSM мрежата, но дали знаеш и за МС, МВР, ГДБОП, ДАНС, СРС и прочие... Аз като поискам втори номер на мойта си СИМ карта и ми казват, че не може, защото еди-какво-си, а с прокурорска заповед издаването става за по-малко от 30мин., както и дубликата на съществуваща карта се изготвя за горе-долу същото време!

Коментар

Съгласен съм с Kuku. Всичко ми се струва, че могат да проследят и подлсушат, стига да искат. Между другото преди 2 седмици си купих нов телефон. Веднага получих SMS от Глобул, че телефона ми е еди какъв си модел и че ще ми изпратят настройки за GPRS за този модел телефон. Как разбират веднага с какъв телефон си? Същото се случи и с телефона на приятелката ми, когато си го купи.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

jenshen73, не искам да споря, знам много добре, че за да ти вляза през блутута трябва първо да ме пуснеш. И ти го знаеш. Но повечето не го знаят... А "хакерския" ми телефон може да е всеки, който поддържа java. С различни програмки може д асе блокира тотално отсрещния телефон, може да набирам номера от отсрещния апарат, както и да му копирам цялото съдържание на телефона. Нужно ми е само веднъж да вляза вътре... но това съм сигурен че много добре го знаеш.Със сигурност GSM апаратите са повече от това, което обикновения потребител си мисли."...Абе, къв е тоя свръх цифров тунер дето се побира в 80грама и успява да хване 3 едновременни сигнала? ..."Колко според теб е голям най-малкия GPS приемник и от колко сателита едновременно хваща сигнал той?Както и да е де, отплеснахме се от темата (май трябва да се самомодерирам ), спорим ненужно.

Коментар

style34 написа:
                          .... Как разбират веднага с какъв телефон си? .....
                          По IMEI на телефона ти.

Коментар

Да бе верно не бях помислил за това.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
                              Пръстите мисля, че не са му отрязани По новините казват, че са отрязани - значи не са
                              Хайде сега глупости... В репортажа по бТВ тази вечер ясно се видя, че липсват два пръста на лявата му ръка! Който не вярва и мисли, че това е най-важното в случая да гледа записите.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Гледах го...жалко! Много ми е жал за него. Винаги създаваше впечатление на ерудиран човек...човек със замах...докъде го докараха!? Да му пишат на бял лист, какво да каже...Жалко! Дай Боже да се оправи - каквато и да е причината не заслужава такова нещо!

Коментар

Working...
                                X