Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отвличането на Ангел Бончев...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съгласен съм с това мнение
    Поредният кьорфишек... съчинен от безсилната полиция! Тези или считат народа за малоумен, или ако си вярват във версиите самите те са малоумни! 1.След като Бончев беше 50 дни в абсолютна неизвестност, какво й костваше на Камелия да го ликвидира и да наследи абсолютно всичко, а не някакви си 200 000 Е и след това до края на дните си да се крие из миши дупки? А официалната собственост на Бончев е далече над тези смешни 200 000. 2.След като е могла да организира перфектно отвличане, щеше да й е много по лесно да спретне едно показно разстрелче пред блока, да не рискува с изнудване и да наследи всичко? 3.Смешно е, ако Бончев наистина има такива тесни връзки със Земундския клан, жена му а се наява, че ще изчезне в небитието и няма да бъде открита.Земундския клан е доказал, че е много по ефикасен от българската полиция! 4.След като ченгетата така явно заявяват за връзките на Бончев със сръбската мафия, какво прави Бончев на свобода? За да поддържаш такива твърдения трябва да имаш доказателства! А ако имаш доказателства - трябва да ги предадеш на прокщуратурата за съдебно преследване? Нещо не се връзват ама никак постановките на тъпите куки!
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
      Съгласен съм с това мнение
      Поредният кьорфишек... съчинен от безсилната полиция! Тези или считат народа за малоумен, или ако си вярват във версиите самите те са малоумни! 1.След като Бончев беше 50 дни в абсолютна неизвестност, какво й костваше на Камелия да го ликвидира и да наследи абсолютно всичко, а не някакви си 200 000 Е и след това до края на дните си да се крие из миши дупки? А официалната собственост на Бончев е далече над тези смешни 200 000. 2.След като е могла да организира перфектно отвличане, щеше да й е много по лесно да спретне едно показно разстрелче пред блока, да не рискува с изнудване и да наследи всичко? 3.Смешно е, ако Бончев наистина има такива тесни връзки със Земундския клан, жена му а се наява, че ще изчезне в небитието и няма да бъде открита.Земундския клан е доказал, че е много по ефикасен от българската полиция! 4.След като ченгетата така явно заявяват за връзките на Бончев със сръбската мафия, какво прави Бончев на свобода? За да поддържаш такива твърдения трябва да имаш доказателства! А ако имаш доказателства - трябва да ги предадеш на прокщуратурата за съдебно преследване? Нещо не се връзват ама никак постановките на тъпите куки!
      Да, така е... това ако ти е някой, дето го мразиш до мозъка на костите си, да му спретнеш близка среща с дедо Петър... Ама все пак това е жена, а той е баща на детето й, тя може би все още и да го обича... не е толкова просто да вземеш и да гръмнеш човек, с който си живял толкова години... Но просто ако наистина нещата са отивали на раздяла.... или пък ако той е имал любовница/и/ и я е било просто яд на него и е искала малко да го "ужили"... точно такова нещо би спретнала. Особено пък ако си е мислила, че ще го "отвлече" за 2-3-4-5 дена, и като прибере парите всичко ще приключи мирно, тихо и без излишен шум... а пък за него 200000Е бълха го ухапала... Примерно!едит:Но като цяло, тук мога цял ден да пиша съчинения за варианти... ей на веднага се сещам, че може тя да е имала млад любовник и "глезейки" го, да е пръснала 200 000Е от сметките и после като се усетила... ами сега?!?!?! От къде да върне парите?!??! Я дай едно отвличане да спретна...
      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
      --- в сърцето завинаги... ---
      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Да не плюем без да знаем. Само знам, че властите рядко намират извършителите освен, ако не са откраднали шоколадче от магазина или кокошка в някое село. Тоест може никога да не научим истината.
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Мдааа, жени...Аз например избягвам да ям гъби, приготвени от жена ми, особено след като си направих застраховка "живот" Всъщност и аз съм съгласен с noriaga.

Коментар

Версията "shershe la femme" наистина изглежда като от криминален роман. Но няма как да знаем дали е истина, никой от нас не е вътре в нещата и можем само да си чешем езиците ( в нашия случай пръстите ). Това, което ми се стори доста любопитно до момента е, че Гриша Ганчев смени Ангел Бончев като президент на Литекс, никъде не излезе нещо от рода на това, че го заменя временно докато се възстанови и т.н. ...
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

На мен пък ми беше много странно, че по времето, когато беше отвлечен Ангел Бончев, Гриша Ганчев нито веднъж не каза каквото и да било. Много странна е и тази замяна сега... Изобщо, нещата едва ли са такива, каквито са

Коментар

С една дума :Ловешка му работа По принцип вече всичко може да се очаква. Преди години Терзийска нали си уби детето и го занесе до шадравана.Още не мога да го повярвам това нещо но вече толкова години няма друга версия.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
                  Помислете и над версията "МВР се насра и трябва да се избърше!"
                  И аз така смятам...ама те може би се надяват да открият жената мъртва та да хвърлят цялата вина на нея
                  НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

А може би, не просто се надяват Повярвайте ми, такива истории мога да ви разкажа, че ще ви настръхнат косите!Помните ли преди години кантонера, дето намери 3млн. лева "паднали" от влака? -Пари за откуп, при това контролиран откуп - знае се точно кога ще хвърлят парите, знае се точно къде, знае се точно кой ще ги хвърли, знае се кой ще ги вземе, знае се къде ще върнат заложника, знае се кога ще го върнат.... всичко се знае!Само кантонера не са контролирали и хоп - грешка Айде медиите, айде шумотевиците, айте почестите, айде наградите.... ако не ги беше намерил тоя човечец, щяхте ли да чуете по новините за тия пари, за откуп, за заложник - НЕ!Същата дришня и сега - жена му била замесена, защото БОПа се насраха И нищо чудно да направят така и да извъртят нещата, че да си я натопят женицата да обере пешкира Ако някой си мисли, че нещо се случва случайно за обикновения гражданин в тая скапана държава, жестоко се лъже Сетих се друг случай:Опитвали ли сте да искате от мобилния си оператор две СИМ-карти с един и същи номер, или една СИМ-карта с два номера?Естествено, ще ви кажат, че не става.... ОБАЧЕ става и не само, че става, ами и телефонния оказател е върху картата-дубликат, без изобщо никой да е държал вашия мобилен телефон в ръце По същия начин мобилния телефон може да бъде изплзван за подслушвателно устройство, без изобщо вие да разберете, без да говорите по него и без да знаете, че някой, някъде ви подслушва Нарича се "жив контрол", както и подслушването на разговори Подмятат се телефони с цел отвличане на внимание, умишлено се предизвикват катастрофи, защото се знае, че даден обект точно тогава ще мине точно от там, извършват се саботажи с цел осуетяване на намеренията на даден обект, замазват се очите на обикновените граждани, създават се илюзии, чувства, емоции..... нищо не се случва случайно, на толкова високо ниво в държавата Просто мислете повече и се вслушвайте в източниците на манипулация по-малко

Коментар

Бре ,каква става тя тая работа ? Значи ще излезе истина ,че преди две години когата ЦСКА водеше на Левски със 7 точки накрая му даде титлата защото имало закон че който притежава хазартни игри няма право да е собственик на футболен клуб който да играе в шампионска лига. Божков естествено ще предпочете хазарта пред ЦСКА и стана далаверата . Май и сега си е собственик още на ЦСКА и затова отново елиминираха ЦСКА.Абе ще излезе след години и тая далавера ... :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
                        ...По същия начин мобилния телефон може да бъде изплзван за подслушвателно устройство, без изобщо вие да разберете, без да говорите по него и без да знаете, че някой, някъде ви подслушва Нарича се "жив контрол", както и подслушването на разговори ...
                        Също така може да знаят къде си винаги в диаметър 50м., защото когато е включен, даже и да не говориш GSM- а търси най- близката клетка(антена). Разберат ли ти номера- вече си под контрол, на предплатените услуги, за тия на договор- сам се предаваш още с подписването. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Kuku написа:
                          А може би, не просто се надяват ...Сетих се друг случай:Опитвали ли сте да искате от мобилния си оператор две СИМ-карти с един и същи номер, или една СИМ-карта с два номера?Естествено, ще ви кажат, че не става.... ОБАЧЕ става и не само, че става, ами и телефонния оказател е върху картата-дубликат, без изобщо никой да е държал вашия мобилен телефон в ръце По същия начин мобилния телефон може да бъде изплзван за подслушвателно устройство, без изобщо вие да разберете, без да говорите по него и без да знаете, че някой, някъде ви подслушва Нарича се "жив контрол", както и подслушването на разговори ...Просто мислете повече и се вслушвайте в източниците на манипулация по-малко
                          Тук с телефоните малко се ... изложи. Аз съм с карта с 2 номера. Т.е. имам 2 линии на ЕДНА СИМ карта. Абсолютно различни са собствениците на 2те линии - едната е моя, а другата е на мои партньори. Хайде, спрете с фантастиките за копиране на СИМ карти без наличието им. Преди седмица сменях сим карта защото минавах от Прима на абонамент - викам на мацката, че в картата имам телефонни номера и SMS-и, а оная - ама искате ли да ви я копирам. Тъпоо... Хора, живеем в технологичен свят, но има неща, които са невъзможни - едно от тях е копирането на SIM по въздуха
                          КИМИ написа:
                          Kuku написа:
                          ...По същия начин мобилния телефон може да бъде изплзван за подслушвателно устройство, без изобщо вие да разберете, без да говорите по него и без да знаете, че някой, някъде ви подслушва Нарича се "жив контрол", както и подслушването на разговори ...
                          Също така може да знаят къде си винаги в диаметър 50м., защото когато е включен, даже и да не говориш GSM- а търси най- близката клетка(антена). Разберат ли ти номера- вече си под контрол, на предплатените услуги, за тия на договор- сам се предаваш още с подписването. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                          Минималното разстояние е 500м. В България няма толкова нагъсто клетки и е доста трудно да те уцелят. В ЩАТСКО - също, въпреки, че на Джери Брукхаймер му се иска да е другояче. Хайде, слезте от крушата и не вярвайте толкоз на ХОЛИВУД.Особено пък да ВИ подслушват с телефона Буахахаха, ГОЛЕМИЯ БРАТ вижда всичко и чува още по-всичко
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Миии, ако искаш да те запозная с бившата ми приятелка, която работи четири години в ГДБОП, а в момента работи в ДАНС, на нея да й обясниш, кое може и кое не може Много неща са невъзможни, докато не се случат и това, че някой не знае за тях, не значи, че не съществуват А американските глупости, освен до промивка, до друго не водят! Пак повтарям - мислете с главата си, за да видите, как ще се навържат нещата Сигурно и в глобалното затопляне вярваш, а сигурно и в произволните печалби на "Спорт-ТОТО"

Коментар

Kuku написа:
                              Миии, ако искаш да те запозная с бившата ми приятелка, която работи четири години в ГДБОП, а в момента работи в ДАНС, на нея да й обясниш, кое може и кое не може Много неща са невъзможни, докато не се случат и това, че някой не знае за тях, не значи, че не съществуват А американските глупости, освен до промивка, до друго не водят! Пак повтарям - мислете с главата си, за да видите, как ще се навържат нещата Сигурно и в глобалното затопляне вярваш, а сигурно и в произволните печалби на "Спорт-ТОТО"
                              "Теория на конспирацията". По принцип и аз не вярвам, че жена му има пръст в цялата работа, най-малкото не тя има връзки със земунския клан, не тя е теглила тези огромни кредити, а и 400 000 евро хич не са толкова много пари, че да ги дели с похитителите, които, на всичкото отгоре май са си професионалисти...а иначе че има много работи дето червената върхушка направи и за тях не се говори си е 100% истина. Например дето утрепаха чората все си мисля, че такъв инцидент със скъсване на аорта без да искаш малко трудно, особено как 4 човека не могат 15 минути да обезвредят един сам-самичък човек...ми няма как да стане. Или други работи, как Любен Гоцев, видиш ли, горкичкия пенсионер се познавал с Маджо само от кафенето на Кемпински, много ми е интересно какъв го дърви там един уж обикновен пенсионер, както той сам се изтъква, щото там едно кафе е пет лева...абе мноо работи са то,ама не ми се пише в момента.
                              N.Y. State of Mind

Коментар

Света е устроен така, че всичко се върти около парите - парите или ги има, или ги няма, т.е. няма никакви теории, всичко са факти, просто хората не ги знаят!

Коментар

Working...
                                X