Какъв ти дефект с радост бих ги отстранила принудително. При мен са едни тъмно сиви на черен фон и се радвам че не се виждат. А продавачът ми се извини 100 пъти за неудобството. За мен си е удобство.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ме извинявате за спама ...
Collapse
X
-
LiGuru написа:Airfan написа:Определено БДС е много по-удобна за писане и се пише много по-бързо на нея. Аз лично владея и двете български подредби без проблем. Предпочитам БДС.
Коментар
-
То малко като спам стана, човека си реши проблема, пък ние продължихме да разсъждаваме по темата На фонетична подредба пишат всички по-стари компютърджии, защото старите Правец 82 нямаха българска клавиатура или всъщност имаха, но беше подредена точно фонетично... Който се е учил да пише на пишеща машина - пише на БДС. Вярно, че БДС подредбата е подредена максимално удобно за нашия, български език, редуват се лява и дясна ръка, което способства за скоростно писане, но като се пише на английски пък трябва да се пренастройваш от едната подредба към другата, което отнема доста време.Иначе пиша достатъчно бързо и на двете подредби, но повече съм привикнал към фонетика и ми е трудно да "се превключвам".Пък за хората, които нямат български бутони (и аз няма, но не ми липсвт) - продават едни стикерчета, които се лепят на всеки бутон и готово. Даже нямат 3-4 лева, не както Илко е писал 20-30 (ако това е имал предвид).
Коментар
-
deadairplane
-
ilkor написа:Това със стикерите е нетрайно. В печатницата ще ти вземат 20 тина лева но е вечно. Освен това ако клавиатурата има подсветка (както моята) се предлага надписване с лазер.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Е, нормално лаптоп се ползва 2-3-4 години ... за какво му е на надписа да издържа повече Специално на моята клавиатура символите прозират (така и светят в тъмното) така че и 20 години да се ползва едва ли ще има някаква промяна ...Иначе профитата сигурно могат и без надписи, ама масовия потребител най често не е мазохист че да помни и клавишите
Коментар
-
Airfan написа:Аре де... мазохисти... на мен пък ми е професия и диагноза от известно време, а с компютри от 1985 се занимавам почти ежедневно - Правец 82 + една игричка с едно оръдийце и едни парашутисти (не й помня името вече)Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Airfan написа:Аре де... мазохисти... на мен пък ми е професия и диагноза от известно време, а с компютри от 1985 се занимавам почти ежедневно - Правец 82 + една игричка с едно оръдийце и едни парашутисти (не й помня името вече)Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Лоджитек уж гравират латиницата с лазер - явно недостатъчно дълбокоAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар