Predvaritelno se izvinqvam che pisha na latinica, no kato go preveda na kirilica stava pylna boza, ta vuprosa mi e,ako moje da mi dadete nqkakyv link da si drypna kirilizator za Windows Vista, che tyrsih v google, no nishto ne osprqh da namerq, svalqh nqkakvi, no bez uspeh.Oshte edin pyt se izvinqvam za latinicata.Pozdravi.Предварително се извинявам ,че пиша на латиница ,но като го преведа става пълна боза ,та въпроса ми в ,ако може да ми дадете някакъв линк да си дръпна кирилизатор за Уиндоус Виста ,че търсих в гугъл ,но нищо не успях да намеря ,свалях някакви ,но без успех.Още един път се извинявам за латиницата.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ме извинявате за спама ...
Collapse
X
-
Явно не сте чували за Инженера Просто напишете в Гугъл "инженера" и толкоз Ето и линк: http://injinera.bgplus.com/na4alo.htmДа допълня ... освен конвертора от латиница към кирилица форумът има и кредор. С негова помощ можеш да пишеш директно на кирилица без да имаш качена на компютъра си. Бутонът му се намира над полето за писане най в дясно. Поддържат се както фонетична така и БДС клавиатурни подредби.Ако вече си отворил сайта на Инженера нищо друго не ти трябва ...
Коментар
-
На Виста фонетичната клавиатура е направена по нов (трети) стандарт който беше обявен от БАН като новия стандарт за фонетична подредба.Има известни разлики спрямо старата фонетична - примерно "в" се намира на клавиш "v" ... и разни други такива Не мога да разбера тези умници малко ли им бяха 2 подредби та се опитват да забъркат и трета ...
Коментар
-
bubachko
Незнам дали прикачения файл на колегата по-горе е това, което и аз качвам (ужким изглежда еднакво, но са наименовани различно файловете), но ако не е - моето е което ти трябва, лично аз съм го тествал на моя комп в нас.Това е "инжинерната" подредба на фонетичната клавиетура, но не е правена от него. Тази, която е на сайта на инжинера нещо даде някакви грешки и каза, че е несъвместима с Виста и изобщо не подкачи. След дълго търсене и пробване, най-накрая намерих тази и заспа, само цъкаш .ехе-то и то си ти инсталира каквото ти трябва. Вистата наистина си има фонетична подредба, но е по някакъв нов стандарт, дето са и разместени клавишите и е жална мама плачи, ако не гледаш какво пишеш, а си гледаш в клавиетурата като мен...Прикачени файлове
Коментар
-
ilkor написа:На Виста фонетичната клавиатура е направена по нов (трети) стандарт който беше обявен от БАН като новия стандарт за фонетична подредба.Има известни разлики спрямо старата фонетична - примерно "в" се намира на клавиш "v" ... и разни други такива Не мога да разбера тези умници малко ли им бяха 2 подредби та се опитват да забъркат и трета ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар