Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Загубено портмоне с документи вчера...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Загубено портмоне с документи вчера...

    Знам, че няма много смисъл, ама да си кажа, може и да свирне пиленцето от някъде... Жената затрила портмонето някъде вчера следобяда...Става дума за тюркоазено синьо портмоне с малки синисърчица-финтифлюшки на него... В него е имало около 10 пари, няколко дебитни карти (вече блокирани), лична карта и разни там женски глупости... Затрито е вчера следобед или в к.к. Дружба или някъде по пътя от там за Виница във Варна.Както казах, минимален е варианта да се намери, нямало е и нищо ценно вътре, ма ще трябва да се ходи по разни места за изкарване на нови карти и документи, което е по-изнервящото... Но ако някой все пак намери такова мое да обади0886200011 - Пешо (аз)0889262001 - Оксана (жената)

    #2
    В РПУ-то попита ли за изгубени документи?!Аз преди няколко месеца си бях изгубил портфейла при поредната пиянска вечер, завършила с масов кьотек... и след 2 дни едно момче се обади на приятелката ми и й казал, че го е намерил... намерил в портфейла една стара СИМ-карта и започнал да звъни подред на всички номера от указателя. Понеже приятелката ми е Ани бързо стигнал до нея и така направихме връзката. Всичко си беше вътре, освен парите - тях си ги бях сложил в джоба за да са ми на мезе в диско-то, а портфейла в якето и на гардероб. Най - учудващото беше, че момчето беше от ромски произход... ... направо много се изненадах. Така че, колега, не губи надежда... понякога се случва дори невъзможното. Успех.
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

    Коментар


      #3
      Ами още преди обяд жената е ходила, нямало нищо предадено. Тъпото което ми се стори обаче е, че ни са я записали, ни нищо, в понеделник да ходела да подава за нова карта документи, ако не изкочело портмонето от някъде... А ако до тогава някой недай си боже напраи някоя беля с нейната ЛК?! Иди после доказвай, че нямаш сестра... Това ми е малко тегаво, инак както казах катрите още сабахле ги блокирах, а парите майната им... Е са преди малко обходихме и заведенията по вчерашния маршрут да питаме за всеки случай, може някой да го е предал, ама не... Е понеже пък аз съм непоправим оптимист и във всичко намирам по нещо положително, и сега стана така - Сега поне ще може да направи така отлаганата варненска регистрация, дето все нямаше време да отиде и да се разправя...

      Коментар

      Working...
      X