То кандитати има много, ама нема арни... Вече се замислям след почивката да пусна у форума една обявка, белкем се вържеме с некой колега.Иначе до сега само един Гларус ми хвана окото, ама оня не искал в Софията да живурка.... немало пристанище...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наистина ли сме толкова кадърни?
Collapse
X
-
Roko написа:Ами нека поговорим и за "кадърните" работодатели (не искам да обидя никой разбира се)!От месец и половина съм в процес на търсене на работа. Е не мога да Ви опиша на колко глупости се нагледах!Примери колкото искате. Изискват ми мотивационно писмо. Добре, обаче работодателите не са посочили нито адреса на фирмата си, нито към кой човек от дадената фирма да се обърнем (както и от кой отдел е той)! После какнидатите били такива и онакива.Ако обявите бяха по-конкретни, щяха и да се отсяват хората. Пример - трябва Ви човек с отлични познания по англ. език. Е да ама в обявата не е посочено - "отлични", а само "познания". Аз като човек знаещ английски, но далеч от перфектното му владеене, при вида на обява с изискване за "отличен англ." бих я пропуснал. Същия пример мога да дам и с Офис пакета. Всеки може да пише и форматира текст. Обаче сигурно никой не е запознат с хилядите функции на Word и Еxcel.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
LiGuru написа:То кандитати има много, ама нема арни... Вече се замислям след почивката да пусна у форума една обявка, белкем се вържеме с некой колега.Иначе до сега само един Гларус ми хвана окото, ама оня не искал в Софията да живурка.... немало пристанище...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:Ееее, и ние сме чели (че даже и гледали) "Шифърът на Леонардо"Steliyan's Life!
Коментар
-
Lane Staley написа:Един ми вика - аз мога да превеждам от английски, за обратното ползвам онлайн преводач. Ей са му викам дойде на мой терен - аз съм филолог хич не ми се дискутират онлайн преводачи ама... и му обясних разни неща. Е, че той щом с едно нещо прави компромиси и не ще един пуст английски да научи защо да вярвам, че ще иска да се развива?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ОпсНе го тълккувай така."Пуст" го употребих защото вече и за чистачки май пишат "английски" в обявата. И ня мисля, че човек с дори минимални амбиции може да се надява на нещо ако не владее поне на едно елементарно ниво английския.Иначе не се заблуждавам, че англиският език е толкова "прост". На негрите от гетата може и да е Френският е по-гаден, а португалския е най-готин.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
jenshen73 написа:Примера е елементарен: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34... Кх, кх, ексела малко се насра, но резултат №69 = 117669030460994Код:>>> a, b = 0, 1>>> while b < 10:... print b... a, b = b, a+b
Коментар
-
LiGuru написа:jenshen73 написа:Примера е елементарен: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34... Кх, кх, ексела малко се насра, но резултат №69 = 117669030460994Код:>>> a, b = 0, 1>>> while b < 10:... print b... a, b = b, a+b
Steliyan's Life!
Коментар
-
Баси, мислех и аз някакво мнение да дам, ама като ви гледам какви ерудити сте се събрали тука и се отказах.Къде съм тръгнал аз с провинциалното си съзнание и не толкова провинциалното си образование.Само едно ще ви кажа като човек, който над 10 години работи с хора - търсете не знаещите, а искащите да знаят. Защото първите много бързо ще започнат да ви дават акъл и да се точат за стола ви, а вторите ще ви свършат работа за милиони докато се изучат и станат като първите. Неизбежно е. А случайте като този от първия пост - четете и се хилете, к’во повече - то господ си наказва без да му се показва!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Lane Staley написа:ОпсНе го тълккувай така."Пуст" го употребих защото вече и за чистачки май пишат "английски" в обявата. И ня мисля, че човек с дори минимални амбиции може да се надява на нещо ако не владее поне на едно елементарно ниво английския.Иначе не се заблуждавам, че англиският език е толкова "прост". На негрите от гетата може и да е Френският е по-гаден, а португалския е най-готин.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар