Ако горните две условия са изпълнени, за да се трудниш пълноценно трябва да си здрав, а късмета или си го имаш или си го провокираш, следователно за да е пълна идилията остава да обичаш и да бъдеш обичан. Аз лично по-голямо щастие от това не виждам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Формулата на щастието
Collapse
X
-
Humppa
С = ябълката, която е паднала на Айнщан на главата и след това той извикал "Еврика" и открил Топлофикация и топлата вода...А според мен С = С1 + С2, където Ц1 е целта, а С2 е СЕКС-а :D
Коментар
-
Humppa написа:С = ябълката, която е паднала на Айнщан на главата и след това той извикал "Еврика" и открил Топлофикация и топлата вода...А според мен С = С1 + С2, където Ц1 е целта, а С2 е СЕКС-а :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Позитивната написа:Ако горните две условия са изпълнени, за да се трудниш пълноценно трябва да си здрав, а късмета или си го имаш или си го провокираш, следователно за да е пълна идилията остава да обичаш и да бъдеш обичан. Аз лично по-голямо щастие от това не виждамTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Ей сега ще смеся двете теми...Помните ли как се казваше филмът на (К)анал1 за концертът на Металика 1999 в Пълдин?"Една мечта по малко..."А С е моше и да е константа от табличните интеграли....
Коментар
-
Lane Staley написа:А защо пък С да не е факултативно? За един - любов, за друг - кариера, за трети спасение на слоновете...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
donnna написа:къв труд кво щастие??? я да те пратя в тая жега да бъркаш бетон на плаца с лопата 8-ми номер и да те питам дали си щастлив... тая формула е сбъркана!!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Предполагам, че колегата donnna се бъзика, тъй като е ясно, че във "формулата" се има предвид не толкова, че труда носи удоволствие, колкото това, че той е предпоставка за успех и щастие. Иначе и аз се чувствам добре, когато просто не правя нищо и лентяйствам .И все пак може би Айнщайн наистина е имал предвид, че труда и известна доза късмет са задължителни за постигане на щастие в живота, а компонента C е индивидуален за всеки, за да бъде щастлив: един се нуждае от здраве и пари, друг от цел, трети пък от онези смешни движения, изпълнявани обикновено по двойки, водещи до изпотяване и ускорен пулс :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар