Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Формулата на щастието

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако горните две условия са изпълнени, за да се трудниш пълноценно трябва да си здрав, а късмета или си го имаш или си го провокираш, следователно за да е пълна идилията остава да обичаш и да бъдеш обичан. Аз лично по-голямо щастие от това не виждам
    Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.

Коментар

С = ябълката, която е паднала на Айнщан на главата и след това той извикал "Еврика" и открил Топлофикация и топлата вода...А според мен С = С1 + С2, където Ц1 е целта, а С2 е СЕКС-а :D

Коментар

Humppa написа:
        С = ябълката, която е паднала на Айнщан на главата и след това той извикал "Еврика" и открил Топлофикация и топлата вода...А според мен С = С1 + С2, където Ц1 е целта, а С2 е СЕКС-а :D
        Ама тогава най-често С1=С2 следователно С=С2 Щастието е в секса. Ми така си е - имаш хубава работа, печелиш добре, имаш точния човек до себе си, няма много стрес ( няма нужда от Трибестан ) следователно има много и хубав секс. Сексът е квинтесенция на щастието :D
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Позитивната написа:
          Ако горните две условия са изпълнени, за да се трудниш пълноценно трябва да си здрав, а късмета или си го имаш или си го провокираш, следователно за да е пълна идилията остава да обичаш и да бъдеш обичан. Аз лично по-голямо щастие от това не виждам
          Браво на колежката и за мнението, и за това, че се престраши да се включи в дискусията, в която досега участвахме само мъже (или поне минаваме за такива :D) .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз съм на мнение, че здравето и подкрепата на половинката по-скоро увеличават числената стойност на първата компонента на уравнението т.е. трудоспособността!Може би времето е третата компонента! Почти всяко нещо изисква някакъв интервал от време!

Коментар

С = Мечти... Иначе ябълката не беше ли паднала на главата на Нютон... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Пък Архимед е извикал "Еврика" Мечтите са два типа - осъществими (цели) и неосъществими (блянове)... Та и аз съм съгласен с С=мечти=цели.Но пък от друга страна, може да нямаш никакви цели, и пак да си щастлив...Труден въпрос май, а? Що пък да не е либовта, както предположи някой по-горе?

Коментар

А защо пък С да не е факултативно? За един - любов, за друг - кариера, за трети спасение на слоновете...
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ей сега ще смеся двете теми...Помните ли как се казваше филмът на (К)анал1 за концертът на Металика 1999 в Пълдин?"Една мечта по малко..."А С е моше и да е константа от табличните интеграли....

Коментар

Kuku написа:
                      С = Сгодна женица
                      Именно.
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

Тайната е такава:- за всеки C-то е това, което допълва.......Всички вие сте прави (с отговорите си)п.с Lane Staley-точно това и аз имам в предвид
                        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Lane Staley написа:
                          А защо пък С да не е факултативно? За един - любов, за друг - кариера, за трети спасение на слоновете...
                          Ммдам... след, като изчетох всичките мнения, ми се върти и на мен това в главата! Секс, любов, семейство, дете, здраве, пак секс (според повечето от вас), бюста на Глория, задника на Бербатов...Пфу... това преди мен не го прочетох!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

къв труд кво щастие??? я да те пратя в тая жега да бъркаш бетон на плаца с лопата 8-ми номер и да те питам дали си щастлив... тая формула е сбъркана!!!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              къв труд кво щастие??? я да те пратя в тая жега да бъркаш бетон на плаца с лопата 8-ми номер и да те питам дали си щастлив... тая формула е сбъркана!!!
                              Все пак се предполага, че работата ще носи удоволствие, т.е. най-малкото няма да мразиш работата, да не кажа, че трябва да я, ако не обичаш, то поне харесваш! В този ред на мисли, ако някой е учил, колкото да "бърка бетон на плаца" проблемът си е негов! В този ред на мисли забелязвам, че митовете за таксиметрови шофьори с висше, професори продавачи на пазара е малко пеувеличен. Особено в днешно време.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Предполагам, че колегата donnna се бъзика, тъй като е ясно, че във "формулата" се има предвид не толкова, че труда носи удоволствие, колкото това, че той е предпоставка за успех и щастие. Иначе и аз се чувствам добре, когато просто не правя нищо и лентяйствам .И все пак може би Айнщайн наистина е имал предвид, че труда и известна доза късмет са задължителни за постигане на щастие в живота, а компонента C е индивидуален за всеки, за да бъде щастлив: един се нуждае от здраве и пари, друг от цел, трети пък от онези смешни движения, изпълнявани обикновено по двойки, водещи до изпотяване и ускорен пулс :D .
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X