Здравейте колеги,Вълнувате ли се от настъпването на 25.07.2008
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
METALLICA IN SOFIA
Collapse
X
-
Лично аз - не.Нещо ми подсказва че концерта ще е слаб. ( а и след МАНОУАР само преди 20 дена едва ли нещо може да ме трогне)Ама знае ли човек - за това и ще отида. Все тая надеждата че ще наблегнат на старите си парчета.Абе важното е да има бира и кенефи без да се редиш на километрични опашки и да не вали.
-
Само 6 човека ли ще ходим? Нека си спомним Пловдив:http://www.youtube.com/watch?v=2HLItD-Go-Ilike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Humppa
Ще залагат яко на старите парчета. Концерта започва с Крийпинг дет и завършва със Сийк енд дестрой. ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Коментар
-
Humppa написа:Ще залагат яко на старите парчета. Концерта започва с Крийпинг дет и завършва със Сийк енд дестрой. ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
Колеги!!! Един апел към всички, които ще ходите на стадиона!!!ОТСРАМЕТЕ МЕ!!! Ще трябва да шофирам след концерта, за това пийте по 1-2 бири вместо мен!!!
Коментар
-
Humppa
-
На концерта ще съм с тениската на форума - ако някой ме види да не се стеснява, а веднага да ми донесе една бира!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар