Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кво става?! Петролът падна с $20, бензина и нафтата НЕ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    Аз в една тема бях писал как се определя цената на горивата, но никой не е чел явно.Поздрави
    Я дай линк към нея тема ако може!
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Ако до нова година петрола стане 75$ ,колко ще е бензина ?би трябвало да е около 1.50-1.60.!

Коментар

Не съм чел цялата тема, но да вметна нещо.Миналата година оловото стигна доста висока стойност. Естествено вдигнаха цените на акумулаторите двойно. В момента цената на оловото е 2 пъти по-ниска, но акумулаторите пак са си на старите цени.

Коментар

на 18.07 заредих на ОМВ 95 на 2,44 , днес заредих на 2,36

Коментар

jorko написа:
            на 18.07 заредих на ОМВ 95 на 2,44 , днес заредих на 2,36
            Точно както го каза и като беше пусната темата с грешка, ама ме мързеше до сега да пиша :D Та точно, когато се пусна темата, нафтата от 2.58 падна на 2.55. Та гледам днес още малко спаднала на 2.52 май или нещо от рода.Така, че ето и горивото спаднало
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

1115 написа:
              Не съм чел цялата тема, но да вметна нещо.Миналата година оловото стигна доста висока стойност. Естествено вдигнаха цените на акумулаторите двойно. В момента цената на оловото е 2 пъти по-ниска, но акумулаторите пак са си на старите цени.
              Ми ти ’къ искаш!? А пластмасата!?

Коментар

******************** подарявам ~250 тикви ******************

PASSARELLA написа:
                Ми ти ’къ искаш!? А пластмасата!?
                М чи то и тиквите са еднакву тъпи от миналата година...м чи така е...и така ще е...
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Цените няма да паднат с много поне лятото- зарежда се яко за морето и за жътвата за комбайните яко нафта... може би септември. Yellow_Flash_Colorz_PDT_17
                  Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Дам, на есен бензин и дизел дърпат надолу, за сметка на газта, както всяка година.

Коментар

Airfan написа:
                      Аз в една тема бях писал как се определя цената на горивата, но никой не е чел явно.
                      Тази ли е темата: ... ?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=30
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Тази

Коментар

Еееееехх красота,навънка слънчево,дървенцата украсяват улиците,птички пеят , а газта е паднала с 10 стотинки !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

А Трайната коалиция провежда самокритична и здравословна среща! Сергейчо каза, че държавата е готова да даде парите спрени по САПАРД и ФАР от бюджетният излишък.На въпрос: "Да не би да искате да кажете, че бюджетният излишък има за цел и да осигури стабилността на кабинета" Серго каза: "Не разбрах въпроса...". И пресконференцията беше прекратена...Бог да прости България...

Коментар

Имам аз едно въпросче:Някой да има информация случайно, дали не искат да изравнят цената на газта с тази на бензина?! От няколко дена гледам тука по Варна, дизел - 2.50, бензинец - 2.30, а газта не мръдна и си седи на 1.23-1.24... м(пиииииип) им м(пииииииип) безобразно е това....

Коментар

снощи нафтата я видях по 2.49, дали ще падне още, или да напълня сега? А миналата седмица пълних близо 80 литра на 2.60, което реално погледнато си е 9 лева "у гърбината".

Коментар

Working...
                                X