Аз в една тема бях писал как се определя цената на горивата, но никой не е чел явно.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кво става?! Петролът падна с $20, бензина и нафтата НЕ!
Collapse
X
-
Да обобщим така:Ако около теб всички продават същата стока като твоята за една цена, ти можеш ли да си позволиш лукса да я продаваш на по-ниска?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И друг път съм го казвал, но ще повторя. Представете си, че в Румъния рафинериите продават значително по-евтино от рафинерията в Бургас. Обяснете ми, коя е тази сила, която ще спре собствениците на българските бензиностанции да зареждат само от там? И обратното е валидно, ако тук се продава по-евтино. Цените се определят от цените на борсата по райони. В нашия случай - средиземноморски район. Вярва ти се или не - това е факт.
Коментар
-
Представете си, че в Румъния рафинериите продават значително по-евтино от рафинерията в Бургас. Обяснете ми, коя е тази сила, която ще спре собствениците на българските бензиностанции да зареждат само от там?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:обаснявам веднага - Бат ти Вальо Златев звъни на когото трябва - абе чшшш, едни тука ми мътят бизнесо - и тръгва цялата държавна администрация и му е.... майката на собственика на бензиджийницата решила да не купува от когото трябва - проверки, данъчни, митничари и други дето се сещаш и още толкова дето не ги знаеш...
Коментар
-
Airfan написа:И друг път съм го казвал, но ще повторя. Представете си, че в Румъния рафинериите продават значително по-евтино от рафинерията в Бургас. Обяснете ми, коя е тази сила, която ще спре собствениците на българските бензиностанции да зареждат само от там? И обратното е валидно, ако тук се продава по-евтино. Цените се определят от цените на борсата по райони. В нашия случай - средиземноморски район. Вярва ти се или не - това е факт.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар