Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече мога да се похваля че съм част от клуба на фиaт :)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Вече мога да се похваля че съм част от клуба на фиaт :)

    здравейте най сетне мога да кажа .. "здравейте колеги" след като .. предстои да стана горд собственик на Fiat Marea 1.6 16v червена .. бордо красавица :D която след като мине утре през KAT и се сдобие с номера вече ..ще мога и да покажа и .. искам да се похваля и да кажа че съм много радостен капарирана е и утре човека който я продава минава през нас взима ме и отиваме в кат да стане официално моя та .. това е
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

    #2
    Честито
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

    Коментар


      #3
      Честито, колега! Само да те радва новата придобивка и много безаварийни
      Fiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)

      Коментар


        #4
        Добре дошъл в клуба! Само безаварийни колометри с Марийка-та!

        Коментар


          #5
          еййййййййййййййййййййй, кво си напраил бе човек...
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

          Коментар


            #6
            благодаря на всички а какво съм направил колега ? :D (п.п разбрах какво май го оправих ?)
            Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
            Fiat Marea 1.6 16v

            Коментар


              #7
              Честито, хайде чакаме отзиви
              She was only a whisky maker but he loved her still.

              Коментар


                #8
                Честито и от мен :D Много да те радва.Само не разбрах каква е Weekend(комби) или седанче и чакаме снимки .
                кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

                Коментар


                  #9
                  мале колеги в какъв филм се вкарах не е истина :D просто ...отивам днеска в кат ... нареждам се ... чакам там 1000 часа на опашката накрая влизам ... оправям документите права гражданска за 1 година ... сичко точно и отивам на каналите :D там за преглед и оня отваря капака и .. o.O вика тва не е тая колаи аз поглеждам .. номера на рамата и този в талона не съвпадат :D и кво се оказва ... човека от който я купувам имал 2 мареи и продал другата преди няколко дни ... обаждам му се той се обади на човека който е купил другата мареа ... в него са документите от мойта кола а на неговата са в мен :D ... то беше .. доста по-голям филм от колкото звучи ... но аз се бях притеснил супер много по едно време мислех че ме въртят .. и ще ме измамят щото аз бях платил вече и изведнъж съм с една кола без никакви документи в мене .. абе ужас ... и накрая се разбрах с човека дето я продава .. той излезе супер точен дойде върма ми 90 % от сумата и се разбрахме като дойдат другите документи пак правиме сделката ама лошото е че другата мареа вече е във Bелико Tърново :D :D ужас ви казвам .. та тази вечер ще пътува и ... ще ги донесе и утре пак съм в "ада" на KATнадявам се утре да мога да се похваля официално ... иначе от днес колкото я покарах .. останах със супер впечатления много стегнато вози .. като я настъпа доста добре се представя и ... не че имаше къде да настъпвам в кат ама .. пак поизвъртях гуми един-два пъти там като се нервирам :D много почвам да си я харесвам
                  Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                  Fiat Marea 1.6 16v

                  Коментар


                    #10
                    Ееее, и наш’та одисея беше интересна, но на това много се смях

                    Коментар


                      #11
                      Ай честито бе колега! Колата е перфектна за кърска любоф...
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

                      Коментар


                        #12
                        най-сетне се свърши и я регистрирах... ако ви разкажа за какъв филм става на въпрос няма да ми повярватезначи .. първия ден в кат ми беше сряда - 23.07 и я регистрирах на 25.07 :D - петък ... ще разказвам някой друг път защото в момента ме боли много главата и бързам да ви кажа че за сега съм много доволен искрено се надявам след проблемите в кат да нямам проблеми поне с автомобила от тук на сетне... значи автомобила е weekend sx 1.6 16v много е хубава радвам и се супер много за сега доста върви за 1.6 .. но не смея да я настъпвам още защото не съм сменил ангренажен ремък и .. каквито и да било консумативи - спирачки перфектни , возия страшнапросто за сега все повече ми харесва с всеки изминат километър само имам едно .. леко как да кажа .. не притеснение а .. незнам и искам да ви попитам дали някой има същите проблеми ако може така да се нарекат значи много често да не кажа винаги като вкарам 2-ра предавка и някакси все едно колата започва да прекъсва .. само че не прекъсва а просто почва да се .. клати се едно в смисъл се едно помпам газта ... а не съм я натиснал постоянно .. се едно натискам и пускам .. и не си го обяснявам само на 2-ра го прави имам и едно питане - значи .. колата я купих само с един ключ - синият - без никакви копчета за централно и аларма или други работиискам да попитам всички мареи ли имат аларма между подкалника и калника левия ? защото в някои теми тук четох че е така ... ?освен това има един малак ключ който е обикновен железен малък .. който ми казаха че е за алармата ... това вярно ли е ? и ако е за алармата каде е тя ?
                        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                        Fiat Marea 1.6 16v

                        Коментар


                          #13
                          Малкия ключ е за алармата, но не знам при марея къде е, при мен беше до акумолатора и изобщо не съм си и мислил, че е аларма, докато не ми я махнаха, просто изглежда някак по странна от други, с цилиндрична форма е. А това, че са ти дали само син ключ не е добре, защото трява да си го пазиш, ако го изгубиш си до там, защото нов ключ се обучава само с червения мастер ключ, за липсата му е трявало да смъкнеш поне стотарка от цената.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

                          Коментар


                            #14
                            Това за ключа са глупости, просто иди при ключар и си направи копие. Лошото е, че струва поне 60 лева копието. На мен ми направиха копия на Делтата от черния ключ, а на Дедрата - от кафевия. На Делтата ключалката за алармата е в джабката... Ако все още не си я намерил, може да провериш и там, иначе незнам къде е на Мареята.

                            Коментар


                              #15
                              Ключ аларма

                              Малкото ключе е за спиране и пускане на алармата. Намира се при блока за предпазителите дето е. Общо взето като седнеш на шофьорското място ти се пада над лявото коляно. Ще го видиш - с четири винтчета е хванато едно панелче на таблото.http://fiat-bg.org/Downloads/Books/B...quip.pdfЕто тук горе на 128 страница е нарисувано и пише за него.А иначе след като нямаш ключ с бутон се съмнявам, че може да я ползваш алармата...Честита кола иначе, аз лично съм много доволен от моята Не се мотай със смяната на ремъци и т.н., че обикновено ги карат до дупка.
                              FIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99

                              Коментар

                              Working...
                              X