Значи колеги ето тази обява - > http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...055288#1055288 , има ли вариант пунтото да е толкова евтино ? Как мислите вие ?Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет ...
Collapse
X
-
Immortal написа:Мисля че цената е съвсем нормална за това Пунто.Даже може малко да се свалиFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Immortal написа:Аз в обявата видях 3000 лв... или не съм догледал?П.С. Мда, не съм догледал... но ми се струва че е написано "за бартер"... което означава че едва ли ще ти я даде за покупка с тази цена...Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
trace написа:Е добре де, нали пише 2000лв., на промоция билоLoop написа: i ako moje da mi dadesh tochna cena, ne za bartertochnata cena i okonchatelna e 2000lv shte probvam da pratia snimkite neska che triabva da e shtraknaFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Ами колега дори да му има нещо ще си го оправиш. 2000лв които и иска са нищо пари. Какъвто и ремонт да правиш(ако въобще правиш) едва ли ще е повече от 1000лв. Обаче като гледам май цялата кола си е за нова боя , освен ако не те дразни да я караш ожуленаFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Ами колега дори да му има нещо ще си го оправиш. 2000лв които и иска са нищо пари. Какъвто и ремонт да правиш(ако въобще правиш) едва ли ще е повече от 1000лв. Обаче като гледам май цялата кола си е за нова боя , освен ако не те дразни да я караш ожуленаloop написа:Примерно аз мисля, че ще мога да си позволя да вкарам още около 1200лв. в нея и мисля, че стане кукла ? : )Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Сега като се замисля цената си е напълно нормална. Имам приятел тенекеджия и бояджия,който работи с една автокъща. Та собственика и ще му кара леко ударено Пунто за 300Е.Е, не е кабрио, вярно, ама и цената е далеч от 2000лв. Та даже и много ми се виждат сега тия пари.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар