Здравейте колеги.Не мога да се сдържа и искам да споделя преживяното.Преди малко имах уникалната възможност да се повозя с този автомобил и честно казано трудно ми е да го опиша с думи преживяването. Определено звукът и динамиката на 4.2 литровия бензинов мотор с мощност 405 конски сили са просто неописуеми.Изненада ме неприятно малкото вътрешно пространство или аз съм доста висок за този автомобил но пък пунтото ми е добре Смятам че е излишно да споменавам за материалите използвани в интериора и уредите изпипани са до съвършенство, интересното беше че дори при доста интензивен трафик вътре в купето бе абсолютно безшумно.Само мога да пожелая на всички нас един ден да имаме възможност и ние да притежаваме такива Автомобили.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Maserati Gran Turismo Любов от първо "кръгче"
Collapse
X
-
Лелелееее какъв звер,отидоха ми очичкитеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
spark написа:Въпроса е дали Форд са крали за новото Мондео и Куга задните стопове от Грантуризмо или Мазерати са крали от Форд"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар