Всеки човек се отъждествява с името си в този свят-само по името на човека започваме да съдим за самия него- и сега е интересното: Когато двама души се влюбят те си създават един собствен вътрешен свят, един съвършено нов свят-и съответно им трябват нови имена за това всепоглъщащо място ето защо вие се обръщате към вашите половинки с тези мили и малки нежни прякорчетап.с. Ето така ми хрумна и го написах Обичайте се- за тези които са все още сами-влюбвайте се рискът си струва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Знаете ли защо влюбените се наричат с други галени имена
Collapse
X
-
Re: Знаете ли защо влюбените се наричат с други галени имена
MOYA написа:Всеки човек се отъждествява с името си в този свят-само по името на човека започваме да съдим за самия него- и сега е интересното: Когато двама души се влюбят те си създават един собствен вътрешен свят, един съвършено нов свят-и съответно им трябват нови имена за това всепоглъщащо място ето защо вие се обръщате към вашите половинки с тези мили и малки нежни прякорчетап.с. Ето така ми хрумна и го написах Обичайте се- за тези които са все още сами-влюбвайте се рискът си струва!
-
Re: Знаете ли защо влюбените се наричат с други галени имена
1115 написа:MOYA написа:Всеки човек се отъждествява с името си в този свят-само по името на човека започваме да съдим за самия него- и сега е интересното: Когато двама души се влюбят те си създават един собствен вътрешен свят, един съвършено нов свят-и съответно им трябват нови имена за това всепоглъщащо място ето защо вие се обръщате към вашите половинки с тези мили и малки нежни прякорчетап.с. Ето така ми хрумна и го написах Обичайте се- за тези които са все още сами-влюбвайте се рискът си струва!
Коментар
-
много е лошо е да наречеш жена си с името на любовницата или нея с името на жена си, та затова всички са мило, коте и т.н.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Red Storm написа:И е важно косите им да са еднакви по цвят и дължина ,щото иначе лошо.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Интересна тема, на мен ми викат, че съм ЗЛА-тна. Ама последното "тна" понякога го забравят. И никви такива по две жени. Щото аз съм от нравствената полиция и ей сега ще кажа на половинките ви. Внимавайте, щото бдя...SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
"Заспал е Мечо зимен сън ..." То няма лошо бре колега, ама малко позьорски ми звучат всички тези галените имена! Или поне някои от тях. Тези имена са си за тях двамата и е малко гадно да гледаш отстрани как двама зрели хора си говорят на умалителни и то не какви да е ами и граничещи с научната фантастика! Това си е лично и не трябва да се парадира! Но иначе е добре за отношенията и създава чувство за близост с любимия човек. Винаги ми е било странно защо някой хора, предимно жените, използват думата "мило"? Ама "мило" в такава ситуация хич не звучи мило ами - милу-у-у! И ако има някакъв диалект или акцент става доста комично! Макар, че повечето от вас са чували старата и мъдра приказка, че "Жена се цалива у живота три пати..." Как ли стария българин е казвал галено на жена си?Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар