на лятната среща,която се очертава да е в Узана някой ще се сети ли и за тия ,които нямат тениски,а биха искали?Ако е такйа направете нещо за истински мъже,по принцип XXL ми стои добре,но ако може да се направи XXXL ,обичам да нося широки дрехи
Може и аз да си поръчам, но искам снимки и на якетата. Интересува ме, дали имат щампи на гърба. Според мен ще са по яки ако има на гърба една голяма щампа.
За кво ви е куриер бе, те тениските са в София.Просто се разберете с колегите и идете на някоя среща.А снимки, отпред, отзад, отстрани, дори и отдолу има в "Галерия" (горе вляво). Един билюк снимки от националните срещи има, на които се виждат всякак и фанелките, и якетата, и потниците, и това под потниците Фанелките и якетата са идентични като декорация - отпред е кръглият стикер на форума, а отзад - големия, дето е на колите на задното стъкло...
За кво ви е куриер бе, те тениските са в София.Просто се разберете с колегите и идете на някоя среща.А снимки, отпред, отзад, отстрани, дори и отдолу има в "Галерия" (горе вляво). Един билюк снимки от националните срещи има, на които се виждат всякак и фанелките, и якетата, и потниците, и това под потниците Фанелките и якетата са идентични като декорация - отпред е кръглият стикер на форума, а отзад - големия, дето е на колите на задното стъкло...
Малиии,как ме пресети за тениските.Айде другия път на флашка.
Дали ще доживея тема "Слипове,бикини и сутиени Фиат Форум България?" Тениските от линка, дето е дал колегата, нещо не ме кефят, а и цената им е малко по-висока. Нашите са си по-добре! :D Идват празници - юруш,народе, на тениските и суитчърите за подаръци.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
някакви тениски якета нещо някаде (София) темата е малко замряла
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
колега убих се да гледам снимки,и никаде не видях някой с такова яке.ако има някои с снимки моля да качи тук да видим за какво става въпрос ако е възможно
колега убих се да гледам снимки,и никаде не видях някой с такова яке.ако има някои с снимки моля да качи тук да видим за какво става въпрос ако е възможно
Коментар