Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тениски "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още дрешки има ли :DИскам и аз едно М, като за малки хора - тениска
    Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Коментар

Яворе като ти се появят по големи номера от рода на XXL запази ми я ще я купя обещавам.С уважение! Вече даже ми имаш телефона обади ми се като направиш големи номера.

Коментар

И аз чакам някой да ми отговори на въпросът ама уви...

Коментар

RedLight написа:
          Е споко де колегата не му е само това работата като ги направи ще пише.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ами колеги, имам още десетина бройки Л - искам да се поизпродадът, за да събера пари за още един тираж.Втория тираж най-вероятно ще го правя за Италфеста, честно казано, защото тогава много хора ще могат да си вземат на място.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Tornado написа:
              RedLight написа:
              Е споко де колегата не му е само това работата като ги направи ще пише.
              Той ми писа, че ще ми ги прати в Понеделник...миналият На ЛС нищо не ми отговори понеже се притесних, че нещо може да се е загубило някъде по пътя и писах преди няколко дни...Както и да е, когато тогава в крайна сметка

Коментар

Яворе, като ги направиш за феста моля те запази ми една XXXL.Сериозно.

Коментар

Колко пари с достовката до Царево ще излязат 2 тениски L,XL?

Коментар

Е за мене една Л-ка , колко пари са , че попринцип дадох всичките си пари за колата , нямам кво да ям , на сандвичи от вкъщи съм аз известно време , ако са над 10лв, не са ми по джоба вмомента :D :D :D :D

Коментар

Колеги,при мен има:7 XXL тениски7 XL тениски6 якета XXL и XLЯкетата са по 30лв, тениските по 10.Според мен, XL тениските нямат много разлика от L.При Явор все още трябва да има L-ки, не затруднявайте човека, който минава през Хасково....да му свирка,който реши от София - да свирка на мен!Можете на лично да поръчвате и да се уговаряме, за да е по-лесна комуникацията!
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Я щракни една снимка на якето,че се замислям за едно XXXl

Коментар

Ако може малко повече подробности за тия якета няма да е зле! От каква материя са?

Коментар

Тая далавера с якетата и тениските има ли я още или не?
                            Ползвайте мигачи!
                            Sometimes I feel like screaming

Коментар

EasternAlien написа:
                              Има я - имам темиски Л, а Жоро има и якета и други номера.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                                EasternAlien написа:
                                Има я - имам темиски Л, а Жоро има и якета и други номера.
                                А можеш ли да ми дадеш малко инфо как мога да си закупя и аз от теб.Тениска Л.
                                Vzemi si FIAT za da NE TE E qd!)))
                                Fiat Coupe 2.0 16v 144hp.

Коментар

Working...
                                X