Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тениски "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тениски "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ"

Най-сетне и ние можем да се похвалим с готови тениски - официално направени от вече съществуващия клуб.Тениските са:1.Мъжки - черни - с логото (стикера) отпред и надпис на гърба. Направиха се размери - M, L, XL, XXL.2.Дамски потници - бели с логото (стикера) отпред. Няма надпис на гърба.Продават се цена от 10лв за тениските и 8лв за потниците.Засега ги продавам аз, изпращам с наложен платеж с куриер.Ако искате да ви е по-евтино - можете да се комбинирате по няколко човека и да си поръчвате заедно.Искам да подчертая че тениските са направени с общи пари и се продават за да можем да продължим да правим безплатни стикери и други тениски.Първия тираж беше от 50бр, но след срещата иама само 10бр мъжки тениски размер L. Потниците свършиха.Естествено ще направя пак. Засега продавм каквото има останало.За поръчки - на ЛС. Изпращам по Еконт или по БГ експресБлагодаря на манекените че няма да ме съдят че съм ги изтипосал за илюстрация на матряла...
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Само да допълня нещо за размерите:Аз съм 1,80 и 100кг - на последната снимка с лопатата.Нося номер XL, не XXL!Номерацията е истинска и си отговаря на размерите на хората.Използваните тениски са Стедман - пряка конкуренция на "Фрут оф дъ Лоом", но по-евтини, което ще рече че са качествени.Предното лого е флексотрансфер, което ще рече че имаме максимално качество, като на снимка, но е малко по-нетрайно и капризно - затова - пране и гледене само на ниска температура и НАОПАКИ!!! Това важи за всички тениски! За съжаление ситопечата не може да ми даде такова качество а логото (стикера) е доста шарен, с растери и преливания....

Коментар

Явка, прати ми номера на IBAN-а, че съм длъжник.А другите да не се мотаят, тениските са страшни - поне мен ме кефят

Коментар

Днес дадох на двамата ми колеги, които са адски доволни от дизаина и качектвото на тениските!Вчера раздадох над 10 стикера на бояна... :D
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
          Днес дадох на двамата ми колеге, които са адски доволни от дизаина и качектвото на тениските!Вчера раздадох над 10 стикера на бояна... :D
          Знам аз, че ти си човека!!!

Коментар

Колеги, съжалявам много - останаха само тениски размер L - днес вече приключих с другите номера.Както казах - нов тираж ще има след 2-3 седмици. Просто защото отивам на море тази седмица.Ще пиша в темата като имам готовност.Много ви моля: СЛЕДЕТЕ ТЕМАТА!!!!!!!!Защото днес имам запитвания за неща, които са ми временно изчерпани и изрично съм писал!!! А това губи и моето и вашето време!Още веднъж ми се доказва че в този форум, както и в другите НЕ СЕ ЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!! МОЛЯ ВИ!

Коментар

Ама сме си убави бе мама му стара....
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Ама сме си убави бе мама му стара....
                Мчи как... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Явкааааа, искам и аз тениска М или Л за да ми е вталена щото съм мускулест и потниче за любимата ми
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

GTipo написа:
                    Днес дадох на двамата ми колеге, които са адски доволни от дизаина и качектвото на тениските!Вчера раздадох над 10 стикера на бояна... :D
                    Е браво бе, аз пак изпуснах Това е щото правих секс пак по никое време
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                      GTipo написа:
                      Самохвалко!Мога да ти пратя тениска L още утре. Потници - йок...След 2-3 седмици.

Коментар

Yavor написа:
                        blagun написа:
                        GTipo написа:
                        Самохвалко!Мога да ти пратя тениска L още утре. Потници - йок...След 2-3 седмици.
                        Явка, ще изчакам тениската с потничето да дойдат заедно, няма смисъл по отделно, така емоцията ще е по-голяма Благодаря ти!!!
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Коментар

Браво на производителя! :D P.S. След разносната и каталожната търговия, наред е верига магазини!
                            Прикачени файлове
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Милата ми сергийка...Припомних си младините си прекарани на Димитровградския пазар

Коментар

Working...
                              X