Най-сетне и ние можем да се похвалим с готови тениски - официално направени от вече съществуващия клуб.Тениските са:1.Мъжки - черни - с логото (стикера) отпред и надпис на гърба. Направиха се размери - M, L, XL, XXL.2.Дамски потници - бели с логото (стикера) отпред. Няма надпис на гърба.Продават се цена от 10лв за тениските и 8лв за потниците.Засега ги продавам аз, изпращам с наложен платеж с куриер.Ако искате да ви е по-евтино - можете да се комбинирате по няколко човека и да си поръчвате заедно.Искам да подчертая че тениските са направени с общи пари и се продават за да можем да продължим да правим безплатни стикери и други тениски.Първия тираж беше от 50бр, но след срещата иама само 10бр мъжки тениски размер L. Потниците свършиха.Естествено ще направя пак. Засега продавм каквото има останало.За поръчки - на ЛС. Изпращам по Еконт или по БГ експресБлагодаря на манекените че няма да ме съдят че съм ги изтипосал за илюстрация на матряла...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тениски "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само да допълня нещо за размерите:Аз съм 1,80 и 100кг - на последната снимка с лопатата.Нося номер XL, не XXL!Номерацията е истинска и си отговаря на размерите на хората.Използваните тениски са Стедман - пряка конкуренция на "Фрут оф дъ Лоом", но по-евтини, което ще рече че са качествени.Предното лого е флексотрансфер, което ще рече че имаме максимално качество, като на снимка, но е малко по-нетрайно и капризно - затова - пране и гледене само на ниска температура и НАОПАКИ!!! Това важи за всички тениски! За съжаление ситопечата не може да ми даде такова качество а логото (стикера) е доста шарен, с растери и преливания....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
fihi
Явка, прати ми номера на IBAN-а, че съм длъжник.А другите да не се мотаят, тениските са страшни - поне мен ме кефят
Коментар
-
GTipo написа:Днес дадох на двамата ми колеге, които са адски доволни от дизаина и качектвото на тениските!Вчера раздадох над 10 стикера на бояна... :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Колеги, съжалявам много - останаха само тениски размер L - днес вече приключих с другите номера.Както казах - нов тираж ще има след 2-3 седмици. Просто защото отивам на море тази седмица.Ще пиша в темата като имам готовност.Много ви моля: СЛЕДЕТЕ ТЕМАТА!!!!!!!!Защото днес имам запитвания за неща, които са ми временно изчерпани и изрично съм писал!!! А това губи и моето и вашето време!Още веднъж ми се доказва че в този форум, както и в другите НЕ СЕ ЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!! МОЛЯ ВИ!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
GTipo написа:Днес дадох на двамата ми колеге, които са адски доволни от дизаина и качектвото на тениските!Вчера раздадох над 10 стикера на бояна... :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:GTipo написа:Днес дадох на двамата ми колеге, които са адски доволни от дизаина и качектвото на тениските!Вчера раздадох над 10 стикера на бояна... :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:blagun написа:GTipo написа:Днес дадох на двамата ми колеге, които са адски доволни от дизаина и качектвото на тениските!Вчера раздадох над 10 стикера на бояна... :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар