Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тениски "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, ще те чакаме на пролетната среща в Батак ( Цигов чарк) със сергийката, за тениски, потничета и якета. На такъв събор...с кеф бих си купил
    Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
    Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ако може и 1 тениска за мен , размер XL аз съм от Лом и ако може по куриер. Поздрави
        Fiat Marea Weekend 1.6 16v 103к.с
        Fiat Idea 1.3 16v MultiJet 70k.c

Коментар

на лятната среща,която се очертава да е в Узана някой ще се сети ли и за тия ,които нямат тениски,а биха искали?Ако е такйа направете нещо за истински мъже,по принцип XXL ми стои добре,но ако може да се направи XXXL ,обичам да нося широки дрехи
          ex.Мареа ТД100

Коментар

добре с стикера се оправих вече а с тениска от каде мога да се оправя ?
            сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

bravo_GT 1.6 16v

колеги ако може да качите някоя и друга снимка на: тениските в гръб и на якетата да ги видя за кво става въпрос,че мн искам да си взема!
              Lancia Y, 1.1, 2000г.-първата любов! Сегашна любовница - Фиат Добло 2002г, 1.2 пак бензин......като цяло винаги верен на марката!

Коментар

Може и аз да си поръчам, но искам снимки и на якетата. Интересува ме, дали имат щампи на гърба. Според мен ще са по яки ако има на гърба една голяма щампа.
                Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Някой има ли от София дето да иска да си направиме партия да си земеме няколко човека тениски и да ни излезе куриера по-евтино на всички?

Коментар

За кво ви е куриер бе, те тениските са в София.Просто се разберете с колегите и идете на някоя среща.А снимки, отпред, отзад, отстрани, дори и отдолу има в "Галерия" (горе вляво). Един билюк снимки от националните срещи има, на които се виждат всякак и фанелките, и якетата, и потниците, и това под потниците Фанелките и якетата са идентични като декорация - отпред е кръглият стикер на форума, а отзад - големия, дето е на колите на задното стъкло...

Коментар

Immortal написа:
                      За кво ви е куриер бе, те тениските са в София.Просто се разберете с колегите и идете на някоя среща.А снимки, отпред, отзад, отстрани, дори и отдолу има в "Галерия" (горе вляво). Един билюк снимки от националните срещи има, на които се виждат всякак и фанелките, и якетата, и потниците, и това под потниците Фанелките и якетата са идентични като декорация - отпред е кръглият стикер на форума, а отзад - големия, дето е на колите на задното стъкло...
                      Малиии,как ме пресети за тениските.Айде другия път на флашка.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дали ще доживея тема "Слипове,бикини и сутиени Фиат Форум България?" Тениските от линка, дето е дал колегата, нещо не ме кефят, а и цената им е малко по-висока. Нашите са си по-добре! :D Идват празници - юруш,народе, на тениските и суитчърите за подаръци.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

някакви тениски якета нещо някаде (София) темата е малко замряла
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
                            някакви тениски якета нещо някаде (София) темата е малко замряла
                            Пиши на колегата kilar мисля че тои имаше

Коментар

Immortal написа:
                              колега убих се да гледам снимки,и никаде не видях някой с такова яке.ако има някои с снимки моля да качи тук да видим за какво става въпрос ако е възможно
                              fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

ARaGoRN написа:
                                колега убих се да гледам снимки,и никаде не видях някой с такова яке.ако има някои с снимки моля да качи тук да видим за какво става въпрос ако е възможно
                                Ей го изотзадзе:http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/ital...JPG.htmlЕто и отпред:http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/meet...31-08.jpg.html

Коментар

Working...
                                X