С 40 км. в дупка и се скъсал ангренажа... днес по голяма смешка не бах чел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравата ми умря ;(
Collapse
X
-
Слав е прав...но както и да е, дупката според мен си е съвпадение, дупката може да повлияе както каза Слав, но това да се скъса ремъкатогава е 1 на милиони.... Според мен просто, мастера е сложил кофти ролка, която просто се е счупила, или изобщо не е била стегната колкото трябва/или се е разхлабила и тогава ремъка е имал няколко мм луфт, от не доброто обтягане, и когато е подала газ, се е получил голям въртящ момент докато обере луфта и пластмасовата ролка като най-слаб елемент е сдала багажа.==> мармаладСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Извинявам се за въпроса ама колко пари щи излезе всичко със части с трудAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ще те посъветвам да не я продаваш така или иначе ще и направиш ремонта ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Тъкмо затова исках само да хвърля едно око, тъй като и аз не намерих връзка между счупване на ролката на ангренажния ремък и минаването през дупка! Така малко се позамислих... - и честно казано си останах замислен - необходимо беше да хвърля едно око за да дам някакъв конкретен отговор на писаното в първия ти пост на темата!
Коментар
-
Не са виновни жабарите, а тези, които са ги карали преди нас и са се отнасяли немарливо. След това сме виновни и самите ние, че правим компромиси с поддръжката - било от безпаричие, било типично по български, като искаме да минем метър. Обаче това е машина и не знае, че искаме да я надхитрим и когато й дойде времето, се чупи.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Живко, нямаше как, дръпнахме я до нас, до Военна болница и на следващата сутрин дойдоха да я вземат в сервиза, вече нямам търпение да ми се обадят че е готова щото се чувствам вързана, нито на плаж мога да отида, нито никъде...Жабарите нямат вина наистина, хората са си свършили работата, виновни сме ние, че караме като идиоти и искаме да правим неща които са над възможностите на колите ни и кой знае тия които са ги карали преди нас кви мизерий са правили. Да не говорим пък за пишман майсторите....Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.
Коментар
-
Каза че ролката не е била сменяна воабще, а когато купихме колата преди около 4 години и ролка и ремък уж смениха, причината в крайна сметка е в ролката и с това че съм се мъчила да я паля съм омазала картинката още повече, ама кво да правиш...нямаше от къде да знам, но вече знам! Като стане нещо, стоя и чакам някой който разбира.Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар