Вчера, в късния следобед тръгнахме да се прибираме от Фичоза, точно на кръстовището между Камчия и Фичоза, по цялото протежение на пътя имаше един изрязан участък, влязох в дупката с около 40 километра, нещо издрънча и все едно падна, изминах още 5-6 метра и колата изгасна и край.
Вече ги мразя тия пътища от дъното на душата си, ще плащам данъци, че и винетки и не знам си кво
Два часа кибик докато дойде един познат да ни дръпне, а няма да ви кажа как сме се прибрали до Варна без спирачки и волан, а и задните ми аварийни не работеха, воабще беше нещо ужасно.Спрях я пред един познат автомонтьор, каза че ролката за ремъка се е счупила, мислехме че някой зъб е прескочил, ама уви, направо се беше счупил и забил в ремъка и май има доста последствия от това, утре ще я местим пак и направо ще я взиамат да я оправят, надявам се да не ме обрусят много и вече сериозно се замислям дали да не я продавам...решила съм да махна халогените защото заради тях мигачи, стопове, аварийни си работят когато си поискат, много некадърно са вързани, но скоро започнаха да правят проблеми. Какво бихте ме посъветвали?

Коментар