Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви от Лято 2008 на Черноморието

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако търсите по-спокойно място за почивка определено трябва да е възможно най на юг а и морето е по - хубаво на долу .
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
      ако търсите по-спокойно място за почивка определено трябва да е възможно най на юг а и морето е по - хубаво на долу .
      Или пък най на север!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

деси_бургас написа:
        Ми аз отивам и за почивка и за купонче Фифти/Фифти :P
        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Вчера се върнах от Обзор.Готино градче,най-дългата плажна ивица в БГ,сносни цени,най-големата дискотека на Балканите(така я рекламират).Абе готино местенце.Трета година хода и ми харесва!!!

Коментар

И аз мисля да я посетя тази дискотека. 16000 човека побирала и 48 киловата музика имало (като на стадион).В Обзор преди 5-6 години ми правеше впечатление, че цените в магазини за хранителни стоки са по-ниски отколкото в Русе но сега не знам как е.Къде дъното е по-плитко доста навътре от брега - да можеш да ходиш прав?
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Тръгвам за Несебър.Като се върнем ще пиша впечатление.Приятна почивка на всички летуващи
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Я чакайте сега да ви кажа аз дето жена ми е от Бургас и аз сЪм половин Бургазлия от две години сЪм в морето дето се казва и познавам морето като прЪстите си вятура плажовете теченията и така нататук между другото да знаете ,че вадя и рапани и риба всякаква Леферче зарган цаца абе всякаква ако някои има нужда да казва докато не сум я продал из Стз.Аз бях малко/10 дена/ в Царево Арапя кумпинга кв.Василико и само да кажа,че Царево има 5 плажа като централният не ви го препоручвам малък е.иначе градчето е супер.Можете да отидете в посока Българи кудето всяка година играят нестинарките на 03.06 по случаи празника на константин и елена и тази одина ги гледах ама си носете лични карти щото там има полиция гранична туи като там е гранична зона а ако ви се ходи по нататук мога да виу препоручам сущият маршрут без да завивате кум Българи продулжавате село Визица и село Заберно след визица пак може да ви спрат защото граничната зона продулжава там.Можете като поизгорите крехките си телца да минете през този маршрут много е красиво а ще поопознаете и Странджата..Иначе квартирките не ги знам колко пари са защото както казах жената е от Бургас и имаме приятели по морето от Бургас до Силистар.Какво да се прави турсете Бургазлиики щото морето от година на година ще ви се струва по скупо и по далечно.Забравете малк оа Софиянките морските сиреи са по готини. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 не се заяждам казвам това което мисля. Моля те, прави разлика между буквите У и Ъ. Няма да ти оправяме правописните и граматическите грешки в постовете. Уважавайте Българския език!Модераторски екип на fiat-bg.org
                Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

аз ходих на слънчев бряг и там е слаба работа спрямо миналата година.то с тея безбожни цени в чуйбина пак ще ми излезе същата цена.
                  uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Аз бях на Китен Юли месец. Двойна стая - 25 лв. бира - 1.50, Шопска салата - 3.20 лв., малка малстика 1.20 лв., шезлонг 5 лв.Евтино. Готино време. Нямаше много народ. Свободни квартири много! Китен е много чист и добре асфалтиран курорт.Супер беше икам пааак!
                    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                    Engine Stamp: 176B9.000
                    Version Code: 176BV
                    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Искам на планинаааа.....
                      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Аз бях на Обзор, не е лошо, ама ходя за втора година и вече го научих на изуст. Миналата година беше доста по-евтино сега всички заведения са вдигнали цените, бира върви от 2лв. нагоре, едно ястие дето миналата година беше 10лв. сега е 15-16лв. иначе е добре, ама то всичко зависи от компанията, тая голямата дискотека така и не можах да отида да видя за какво става на въпрос.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз бях в Ахтопол.Все още няма строителство, за разлика от Приморско където имаше "гори" от кранове. Квартири има и цените са нормални имаше табели за свободни легла за 3лв Аз бях на бунгало с 3 легла със собствен санитарен възел и хладилник за 30лв на вечер. Бира на плажа 1.70лв. Кафе 0.60лв. Плажа е добре, чадър 5лв. за ден.Пътя е кофти от Царево до Ахтопол около 15км тесен е.
                          Прикачени файлове
                          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Аааахххх-топол супер беше там, другата година живот и здраве отивам там. Между другото си бяхме намерили едно кръчме, там облака беше 2лв., а 100гр. суджук 2 лв бира 0,8лв. Има един плаж между ахтопол и синеморец там е направо страхотно, малко хора и девствена природа поне така беше преди 2 години като ходих.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                              Аааахххх-топол супер беше там, другата година живот и здраве отивам там. Между другото си бяхме намерили едно кръчме, там облака беше 2лв., а 100гр. суджук 2 лв бира 0,8лв. Има един плаж между ахтопол и синеморец там е направо страхотно, малко хора и девствена природа поне така беше преди 2 години като ходих.
                              Все още е така :D
                              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

току-що се връщам от Несебър и Равда....в Несебър беше отвратителна лудница и по плажовете и по кръчмите - не може да се разминеш по тротоарите,няма място за колата...абе ужас!!! Цените са надути с по 80% и то на неща от първа необходимост - бира,сладолед(за жената),вода спахме в Стария град за по 25 на вечер в много готина старинна къща с изглед към морето(поне от това съм доволен)!Виж в Равда на плажа си беше друго - няма много народ,не се буташ с 20 човека за да стигнеш до водата,всичко е тънкана и съм доста по-доволен!съвета ми е : спете и се хранете както и ходете на плаж в Равда,а на нощен живот в Несебър!

Коментар

Working...
                                X