gamencerista написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви от Лято 2008 на Черноморието
Collapse
X
-
chandler написа:я кажете като съм във Варна на кой плаж да ходя. може няколко километра да мръдна с колата, ама на централния там няма да отида.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
chandler написа:я кажете като съм във Варна на кой плаж да ходя. може няколко километра да мръдна с колата, ама на централния там няма да отида.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
blagun написа:gamencerista написа:blagun написа:Аз бях в Несебър - няма хора, навсякъде има табели "свободни стаи", доволен съм, супер си изкарах!!!Следващата седмица отивам да газърея по кв. Слънчев брягFiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Тая година в слънчев бряг маи ще е наи далавера, при тая липса на туристи цените на нощувките ща са идеално ниски нека им Аз лично от тук до края на годината продължавам с планините , морето нещо не ми понася с тея жегиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Аз лично от тук до края на годината продължавам с планините , морето нещо не ми понася с тея жегиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Punto SX написа:chandler написа:я кажете като съм във Варна на кой плаж да ходя. може няколко километра да мръдна с колата, ама на централния там няма да отида.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Лозенец
....Аз пък ходих в Лозенец, кадето ходя почти всяка година....Общо взето съм доволен като изключим някои неща:Първо: Доста завишени цени са там, а за какво и аз не знам. Колегата дето е ходил в Царево и вечеря за давама с две деца за 40 лв. в Лозенец ще е само мираж Второ: Не можах да повярвам че на централния плаж цените са такива - все едно си на френската ривиера, да не говорим че няма къде да хапнеш нещо свястно (освен сандвичи и сладолед) Трето : Строителството и там бележи бум вече, което вече никак не ме радва Но като цяло все още става ..........пък септември - братска Турция
Коментар
-
gamencerista написа:blagun написа:gamencerista написа:blagun написа:Аз бях в Несебър - няма хора, навсякъде има табели "свободни стаи", доволен съм, супер си изкарах!!!Следващата седмица отивам да газърея по кв. Слънчев брягBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Бяхме 11 дни на море в Созопол в началото на юли. Аз лично си изкарах страхотно, 11 дни безметежо съществуване, в които единствените "грижи" са на кой плаж да отидем, с кола или пеша, вечерта пред нашата къщичка ли ще пием и замезваме или пред тази на комшиите (станция с къщички тип мезонет, приказка...), ей такива неща. На мен толкова ми трябва за пълноценна почивка. Созопол е много хубаво градче, вече толкова пъти летуваме там, че ми е като роден град. Цените са поносими ( в началото на сезона около 30 % по-високи от тези в Пазарджик например ), става дума за хранителни продукти, напитки, в кафетата и барчетата и т.н. Плажовете бяха сравнително чисти и не толкова населени, този път и с чадърите нямаше екшъни, можеш да си сложиш твой чадър между морето и първата ивица платени чадъри. Не всичко разбира се беше идеално. На паркинг ми удариха вратата на колата с подвижната врата на паркинга, а това, което най-много ме дразнеше, беше, че дори и по уличките и алеите, водещи до плажа, те притискат автомобили. Така също и паякът беше прекалено усърден, при положение, че разрешени за безплатно паркиране места почти няма. В крайна сметка хората са отишли на почивка, тези градчета и селца по южното черноморие на практика са мъртви извън сезона и трябва да бъдат по-толерантни към курортистите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
blagunТази година за сефте ще ходим на Несебър, резервирахме от 02.08. дали ще ми хареса?Плажовете как са?По принцип обичам по-спокойните курорти [/b]"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:blagunТази година за сефте ще ходим на Несебър, резервирахме от 02.08. дали ще ми хареса?Плажовете как са?По принцип обичам по-спокойните курорти [/b]Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
tyson написа:blagunТази година за сефте ще ходим на Несебър, резервирахме от 02.08. дали ще ми хареса?Плажовете как са?По принцип обичам по-спокойните курорти [/b]BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
maiska
Вече два пъти бях за по няколко дни - първо на Несебър, а преди 2 дни се върнах от Слънчев бряг.Страхотно си изкарах. Хора има достатъчно - както винаги, но и на плажа и по заведенията винаги могат да се намерят места.Цените за спането са нормални (не са по-високи отколкото миналата година) - в Слънчев бряг имаше хотели със закуска за по 40 лв. на човек. В Несебър - зависи от категорията - хотелите *** са по около 100-120 лв. за стая. А както каза и Емо - има и стаи по 20 лв. на човек с климатик, телевизор и т.н. Цените по заведенията са почти като софийските - нормална вечеря за 4 човека без пиенето - 60-80 лв. - зависи кой колко яде Сега вече чакам да видим как ще се организираме за третото море - може и да не е на Черно, а на Бяло примерно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар