Някой върна ли се от морето Ако да казвайте как е, да знаем ние които с нетърпение чакаме отпуската :D Лично мен най ме интересуват Несебър и Равда, има ли големи промени в сравнение с миналата година, и в каква насока са Айде колеги вие сте че идва време за във Виго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви от Лято 2008 на Черноморието
Collapse
X
-
Току що се връщам от созопол, е па няма да стъпим там повече, станало е бетер несебър няма къде да се "изплюеш" камоли да си паркираш колата, да оставим настрана 3 те нощи които не можах да мигна от викове и крясаци на пияни багабонти, пищене на гуми и демонстрация на бас каси посред нощите! Ако някои е тръгнал да почива в буквалния смисъл на тази дума то това не е мястото. Виж ако сте тръгнали да купонясвате по цели нощи става, мен обаче не ми понася тази обстановка и тая обетована земя, то са хотел до хотел и между тях друг хотел, кооперации коя от коя по висока едно дърво няма, абе ужас.....Мога обаче да похваля Синеморец тои маи засега успява да е единствената по незасегната точка от строителство на южното черноморие. Като изключим кофти пътя до там спокойствието и красотата на местнноста са несравними.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Току що се връщам от созопол, е па няма да стъпим там повече, станало е бетер несебър няма къде да се "изплюеш" камоли да си паркираш колата, да оставим настрана 3 те нощи които не можах да мигна от викове и крясаци на пияни багабонти, пищене на гуми и демонстрация на бас каси посред нощите! Ако някои е тръгнал да почива в буквалния смисъл на тази дума то това не е мястото. Виж ако сте тръгнали да купонясвате по цели нощи става, мен обаче не ми понася тази обстановка и тая обетована земя, то са хотел до хотел и между тях друг хотел, кооперации коя от коя по висока едно дърво няма, абе ужас.....Мога обаче да похваля Синеморец тои маи засега успява да е единствената по незасегната точка от строителство на южното черноморие. Като изключим кофти пътя до там спокойствието и красотата на местнноста са несравними.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Slavi_Lancia написа:Току що се връщам от созопол, е па няма да стъпим там повече, станало е бетер несебър няма къде да се "изплюеш" камоли да си паркираш колата, да оставим настрана 3 те нощи които не можах да мигна от викове и крясаци на пияни багабонти, пищене на гуми и демонстрация на бас каси посред нощите! Ако някои е тръгнал да почива в буквалния смисъл на тази дума то това не е мястото. Виж ако сте тръгнали да купонясвате по цели нощи става, мен обаче не ми понася тази обстановка и тая обетована земя, то са хотел до хотел и между тях друг хотел, кооперации коя от коя по висока едно дърво няма, абе ужас.....Мога обаче да похваля Синеморец тои маи засега успява да е единствената по незасегната точка от строителство на южното черноморие. Като изключим кофти пътя до там спокойствието и красотата на местнноста са несравними.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Преди три дена се върнах от Царево , чист и спретнат град . Няма навалица , почиващите са по-малко от миналата година.Винаги имаше каде да паркирам колата в централната част.Цените са поносими и даже ми се стори че е ефтино спрямо миналата година.Примерно вечеря за двама възрастни и три деца излиза 35-40лв. Единствено плажа е малък но нали затова е колата всеки ден различни плажове в околноста , за 7 дни навъртях 360км. по разходки и плажове До Карлово общо 1100км. ми излезе морето тази година :D За 2009г. и аз смятам да забегна за почивка по гръцко , много добри отзиви имам от мои прятели.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
spark написа:@Atanas71: Дано си успял да отскочиш до плажовете на Силистар и Резово, заслужава си. Особено на Резово речна и морска вода в едно - голям кефФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Princo написа:Slavi_Lancia написа:Току що се връщам от созопол, е па няма да стъпим там повече, станало е бетер несебър няма къде да се "изплюеш" камоли да си паркираш колата, да оставим настрана 3 те нощи които не можах да мигна от викове и крясаци на пияни багабонти, пищене на гуми и демонстрация на бас каси посред нощите! Ако някои е тръгнал да почива в буквалния смисъл на тази дума то това не е мястото. Виж ако сте тръгнали да купонясвате по цели нощи става, мен обаче не ми понася тази обстановка и тая обетована земя, то са хотел до хотел и между тях друг хотел, кооперации коя от коя по висока едно дърво няма, абе ужас.....Мога обаче да похваля Синеморец тои маи засега успява да е единствената по незасегната точка от строителство на южното черноморие. Като изключим кофти пътя до там спокойствието и красотата на местнноста са несравними.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар