Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви от Лято 2008 на Черноморието

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Имаш малка грешка да ти кажа.Обзор не е с наи дулгата плажна ивица.Ама то черешите в Кюстендил са наи големи колкото кестени.
    Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

    Коментар


      #47
      Седмица на Иракли. Равносметка - 200лв. с пътя. Палаткта в гората и така ...

      Коментар


        #48
        chandler написа:
        я кажете като съм във Варна на кой плаж да ходя. може няколко километра да мръдна с колата, ама на централния там няма да отида.
        На Ветеран - винаги там ходя - няма много хора, сравнително чист плаж и море.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

        Коментар


          #49
          пфуууууууууу!!!!!!! писнА ми от туй море!!!вчера жената и каката пак ме мъкнаха на плаж... още от далеко познах, че няма да е за влизане във водата, един вятър.... жега, пясък... айде да идва есента, че жегите да паднат малко.... за цените не казвам, щото си знам - лятото ги вдигат и после забравят да ги свалят...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

          Коментар


            #50
            Моята равносметка:2 възрастни и едно дете, 7 нощувки, като са редувани хранене вкъщи - хранене навън.800км навъртяни.Общо към 1100кинта - изваждане.Иначе бяхме в Синеморец, www.stellamaris-bg.com - което си е хубаво, хубаво си е.Кеф ти басейн, кеф ти море, кеф ти климатик, кеф ти вечер хладина.Много сме доволни, добре си починахме на спокойно, макар и не толкова евтино място.Очарован съм от Синеморец и Силистар, не толкова от Ахтопол и Царево. Созопол както винаги си присвои сърцето ми до следващото лято...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

            Коментар


              #51
              Добре,че на силистар си ходил късно през ноща иначе там има много течения и ако беше влезнал да плуваш можеше да се удавиш.
              Samo tretiqt legion

              Коментар


                #52
                sportista написа:
                Добре,че на силистар си ходил късно през ноща иначе там има много течения и ако беше влезнал да плуваш можеше да се удавиш.
                Синко имам 6-годишна морска кариера като професионален корабен механик. Когато съм бил в морето теб още те къпеха в корито и те лъжеха че това е морето.Неможах да се сдържа , много глупави деца , такива наивници правят катастрофите по пътя. Извинявам се на всички колеги че оплесках темата
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

                Коментар


                  #53
                  Връщам се сравнително доволна от Приморско, но доволна главно от хотелчето с всякакви екстри 65 лв за двойна стая /с включена закуска на блок маса/. Много приятно хотелче, а един ден на закуска гледаме Здравко от Биг Брадър снима отвънка и се заглеждам на табелката МОЛ Здравко някой си. Май сме били попаднали директно в Биг Брадър, дано не са ни снимали, че сраааааммм. Места за паркиране нямаше, но за сметка на това имаше едни мнооого интересни екземпляри. И до сега си повтаряме крилатата фраза: "Иди да си играеш на песока при дедо ти!"Аз съм доволна като изключим диалектите на лелите съседки по чадър дето кряскат истерично. Иначе всичко останало беше поносимо. Поне за мен.
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

                  Коментар


                    #54
                    easylife написа:
                    ...на Китен Юли месец. Двойна стая - 25 лв. ...
                    Това цена за цялата цялата стая ли е или е цена по толкова на човек в такава стая.(Тоест 12,50 на калпак или 50 общо?)
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

                    Коментар


                      #55
                      niko_ymn написа:
                      easylife написа:
                      ...на Китен Юли месец. Двойна стая - 25 лв. ...
                      Това цена за цялата цялата стая ли е или е цена по толкова на човек в такава стая.(Тоест 12,50 на калпак или 50 общо?)
                      Ей това е наща къща в КИТЕН http://dalavera.net/read.php?43,495910 цени 25 за двойна.Това е телефона на майка ми бих дал моят с удоволствие но както повечето знаете живея в Англия.Иначе от другата седмица излизам 1 месец в отпуск и се пребирам в България. И аз искам на Черно море
                      A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                      Punto Sporting 1.9JTD 2003
                      ex. Fiat Marea TD100 1998

                      Коментар


                        #56
                        За няколко дена в Ахтопол,а на плаж в Синеморец. Цените са с 10-15% повече от магазините в Пловдив. Иначе търпана и шум ... за тва на Синеморец и по-точно на плажа при река Велека. Равносметката ~ 500лв за трима в квартира,за пет денонощия: - спане ,храна и пътни! А и ново предно стъкло за Бравока ,щото в булгаристан мъжувити кат съ напият са най-гулеми...иначее...ма тва е друга тема!
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

                        Коментар


                          #57
                          Балчик

                          Във вторник ( 12.08 ) заминаваме със жената за Балчик - хотел "Париж". Надявам се да изкараме добре, а живот и здраве - може да се видим с някои от форумските варненци Някой ако има отзиви и препоръки за Балчик - плажове, евтини кръчмета и т.н., приемам на драго сърце, защото съм ходил там само веднъж на еднодневна екскурзия и нямам хабер какво и как е там... Като се върнем, ще споделим
                          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

                          Коментар


                            #58
                            В петък се върнах от Несебър.Като за първи път-добре.Градчето ми хареса.Много лудница,много хора.Кражби и побоища, но това е навсякъде просто там повече хора концентрирани на едно място и българщината си проличава.Посещавахме само Южния плаж, добре беше.1 чадър с 2 шезлонга 21лв и 31лв. зависи от чадъра.Повече сигурно няма да го посетя освен на разходка само
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

                            ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

                            Коментар


                              #59
                              Лозенец - приятно селце. Всичко е близо, хубав плаж, читави кръчмички. Страхотен морски грип или бацил - само двама от наште се хранеха с твърда храна на 5-тия ден.
                              Stilo 1.8 16V

                              Коментар


                                #60
                                Върнах се и аз от Несебър днес.Няма да отида повече отново със сигурност.Лудница, простотия и скъпотия (с малки изключения).Отделно недоразуменията от малоумната им община са решили, че ще избият всички ремонти по улиците и поддръжката на парковете с вдигането на колите на летовниците с паяци.Отврат направо.Още първия ден не намерих място в нито един паркинг (държа да отбележа, че са наполовина празни) и паркирах колата в една забутама уличка.След два часа колата вече не беше там и съответно отидох да си я прибера от наказателния паркинг, където с мазна усмивка ми прибраха 54 лв.Поисках си касова бележка и ми дадоха след 10 секундно мислене защо ли? Продължаваме...пак не намирам място и вече се изнервям.Вдигнах скандал на един нищо неподозиращ и напълно невинен пиян до козирката пазач на паркинг, който в крайна сметка се принуди да ми вземе колата като ме помоли да я паркирам плътно срещу будката, в която седи, за да не пречи на никой...това след като му отказах твърдо да дам ключовете от колта, за да я мести (едвам се държеше на крака)Продължаваме...вече сме със 100 лв назад (платих и за паркинга ) си отивам в квартирата и там моите сподвижници ми съобщават, че всъщност не сме в апартамент както мислехме (бяхме запазили преди 10 дни с капаро същия), а сме двама по двама в отделни стаи, защото предната вечер някаква група била взела апартамента....много готино нали?Ааааа и не само това, но и нощувките са по-скъпи от предвиденото, защото отделните стаи били по-скъпи...Логиката тук не я видях и не я намирам още...за по-малко екстри плащаш повече...пародия.След скандал оставаме на старите цени, за които сме превели капарото...селяния...В общи линии има какво да се желае много, ама много.Плажа както писа колега по-нагоре нищо особено...става и го ползваш срещу 30 или 21 лв смях...имаш опция и за аванта, но това само ако се добереш мноооогооо рано сутринта до безплатната зона, която е пълна...не препълнена с народ...абе ужас.Айде спирам дотук, че няма смисъл, но има какво още да кажа за простотията българска.В заключение догодина няма да съм не само в Несебър, но и на българското Черноморие едва ли ще стъпя.Лека вечер и всичко най!
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

                                На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

                                Коментар

                                Working...
                                X