ако търсите по-спокойно място за почивка определено трябва да е възможно най на юг а и морето е по - хубаво на долу .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви от Лято 2008 на Черноморието
Collapse
X
-
И аз мисля да я посетя тази дискотека. 16000 човека побирала и 48 киловата музика имало (като на стадион).В Обзор преди 5-6 години ми правеше впечатление, че цените в магазини за хранителни стоки са по-ниски отколкото в Русе но сега не знам как е.Къде дъното е по-плитко доста навътре от брега - да можеш да ходиш прав?
Коментар
-
Я чакайте сега да ви кажа аз дето жена ми е от Бургас и аз сЪм половин Бургазлия от две години сЪм в морето дето се казва и познавам морето като прЪстите си вятура плажовете теченията и така нататук между другото да знаете ,че вадя и рапани и риба всякаква Леферче зарган цаца абе всякаква ако някои има нужда да казва докато не сум я продал из Стз.Аз бях малко/10 дена/ в Царево Арапя кумпинга кв.Василико и само да кажа,че Царево има 5 плажа като централният не ви го препоручвам малък е.иначе градчето е супер.Можете да отидете в посока Българи кудето всяка година играят нестинарките на 03.06 по случаи празника на константин и елена и тази одина ги гледах ама си носете лични карти щото там има полиция гранична туи като там е гранична зона а ако ви се ходи по нататук мога да виу препоручам сущият маршрут без да завивате кум Българи продулжавате село Визица и село Заберно след визица пак може да ви спрат защото граничната зона продулжава там.Можете като поизгорите крехките си телца да минете през този маршрут много е красиво а ще поопознаете и Странджата..Иначе квартирките не ги знам колко пари са защото както казах жената е от Бургас и имаме приятели по морето от Бургас до Силистар.Какво да се прави турсете Бургазлиики щото морето от година на година ще ви се струва по скупо и по далечно.Забравете малк оа Софиянките морските сиреи са по готини. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 не се заяждам казвам това което мисля. Моля те, прави разлика между буквите У и Ъ. Няма да ти оправяме правописните и граматическите грешки в постовете. Уважавайте Българския език!Модераторски екип на fiat-bg.orgХората са като свинете даже прасетата са по-човечни!
Коментар
-
Аз бях на Китен Юли месец. Двойна стая - 25 лв. бира - 1.50, Шопска салата - 3.20 лв., малка малстика 1.20 лв., шезлонг 5 лв.Евтино. Готино време. Нямаше много народ. Свободни квартири много! Китен е много чист и добре асфалтиран курорт.Супер беше икам пааак!Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Аз бях на Обзор, не е лошо, ама ходя за втора година и вече го научих на изуст. Миналата година беше доста по-евтино сега всички заведения са вдигнали цените, бира върви от 2лв. нагоре, едно ястие дето миналата година беше 10лв. сега е 15-16лв. иначе е добре, ама то всичко зависи от компанията, тая голямата дискотека така и не можах да отида да видя за какво става на въпрос.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз бях в Ахтопол.Все още няма строителство, за разлика от Приморско където имаше "гори" от кранове. Квартири има и цените са нормални имаше табели за свободни легла за 3лв Аз бях на бунгало с 3 легла със собствен санитарен възел и хладилник за 30лв на вечер. Бира на плажа 1.70лв. Кафе 0.60лв. Плажа е добре, чадър 5лв. за ден.Пътя е кофти от Царево до Ахтопол около 15км тесен е.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Аааахххх-топол супер беше там, другата година живот и здраве отивам там. Между другото си бяхме намерили едно кръчме, там облака беше 2лв., а 100гр. суджук 2 лв бира 0,8лв. Има един плаж между ахтопол и синеморец там е направо страхотно, малко хора и девствена природа поне така беше преди 2 години като ходих.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Аааахххх-топол супер беше там, другата година живот и здраве отивам там. Между другото си бяхме намерили едно кръчме, там облака беше 2лв., а 100гр. суджук 2 лв бира 0,8лв. Има един плаж между ахтопол и синеморец там е направо страхотно, малко хора и девствена природа поне така беше преди 2 години като ходих.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
току-що се връщам от Несебър и Равда....в Несебър беше отвратителна лудница и по плажовете и по кръчмите - не може да се разминеш по тротоарите,няма място за колата...абе ужас!!! Цените са надути с по 80% и то на неща от първа необходимост - бира,сладолед(за жената),вода спахме в Стария град за по 25 на вечер в много готина старинна къща с изглед към морето(поне от това съм доволен)!Виж в Равда на плажа си беше друго - няма много народ,не се буташ с 20 човека за да стигнеш до водата,всичко е тънкана и съм доста по-доволен!съвета ми е : спете и се хранете както и ходете на плаж в Равда,а на нощен живот в Несебър!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар