Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за данъка
Collapse
X
-
ogi28b написа:Yavor написа:За Брава 1,4 - 80 коня - 88лв А сега ревете софиянци че ви е скъпо, като плащате за същата Брава 25лв...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ужас колеги, нямам нищо против да плащам, но да има за какво...къде са ни пътищата..особенно в София с тия трамваи. Ужасно е два пъти да минеш върху гадните релси на повечето кръстовища и вече трябва да ходиш да сменяш я някой кормилен накрайник, я нещо по сериозно и после реглаж...Трябва да се реши какво искаме ние...Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
ogi28b написа:Ако има катализатор, той е нямало да плати 88 лева, а 44 леваFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Абе аз съм много зле с данъка - само двулетровите бензинки, и то не всички, са по зле. Преди беше около 158 кинта, а сега е 200 Направо си ме Община София. Излишно много пари са това. Ще ме загубят и мен като клиент, дето винаги съм плащал като камбанка.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Абе аз съм много зле с данъка - само двулетровите бензинки, и то не всички, са по зле. Преди беше около 158 кинта, а сега е 200 Направо си ме Община София. Излишно много пари са това. Ще ме загубят и мен като клиент, дето винаги съм плащал като камбанка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Vladim написа:ogi28b написа:Ако има катализатор, той е нямало да плати 88 лева, а 44 леваAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Да ама за сведение и на двама ви - в Хасково за да докажа катализатор трябва да се изприпкам да ТЕХНОТЕСТ Пловдив - да им дам 50лв за да ми дадат бележка - независимо каква ми е колата. + загубеното ми време и пътни = 100лв - за да спестя 44лв на година - а до миналата година - за да спестя 20лв на година. Затова и двете ми коли се водят без катализатор.Ако не друго - то кмета ни е голям хитрец - знае как се събират пари.А сега ме бройте за... незнам какъв...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
http://www.epi.bg/calc_danak_auto.php Ей, тука пише!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Според калкулатора ми е 163.35лв. Сега се разрових и видях, че абсолютно точно толкова съм платил!Имам 3 реда което втория не знам за какво се плаща :1. Данък върху ПС - 163.352. Недобор-данък ПС - 54.453. Лихви данък ПС - 6.16Ето това ми е от данъчното бележката.Предполагам, че втория ред ми е от миналата година, където не са ми ги взели И чак сега се заглеждам - 6лв лихвиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар