започвам да събирам по 50 стотинки всеки ден до другата година....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за данъка
Collapse
X
-
////Punto//// написа:Е то и аз си го плащам То е престъпление. Моя е има няма 20 лв (Не знам колко е след увеличението ама преди беше 12 лв понеже съм я писал с катализатор). Ама никога не са ми я искали бележката. Друг е въпроса, че ако решиш да продаваш колата наистина ще ти трябва.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ох, току що платих:За панелен апартамент, не в центъра на града, 40кв.м - 47лв общоЗа Брава 1,4 - 80 коня - 88лвЗа Пунто 1,2 - 60 коня - 52лвА сега ревете софиянци че ви е скъпо, като плащате за същата Брава 25лв...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:За Брава 1,4 - 80 коня - 88лвА сега ревете софиянци че ви е скъпо, като плащате за същата Брава 25лв...
Коментар
-
тццццц кожодери....какво ли ще се случи ако всички масово спрем да плащаме...това си е пладнешки обир...нали бяха казали, че отпадне или ще е минимален и затова сложиха винетки...а какво се получи накрая...данък и вМинетки...ама ние всички, които плащаме ги правим! Моля да ме извините за речника, но така съм подпалил на тази тема...Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
donnna написа:Влез в първата банка и си плати данъка: попълваш многоредово платежно нареждане към бюджета, като задължително трябва да посо4иш вид на плащането - съответния идентификационен номер на данък МПС. Естествено, трябва да знаеш и IBAN-a на Местни Данъци и Такси - Пловдив. Така завереното от банката платежно нареждане е валиден документ за платен данъкShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
koleff написа:тццццц кожодери....какво ли ще се случи ако всички масово спрем да плащаме...това си е пладнешки обир...нали бяха казали, че отпадне или ще е минимален и затова сложиха винетки...а какво се получи накрая...данък и вМинетки...ама ние всички, които плащаме ги правим! Моля да ме извините за речника, но така съм подпалил на тази тема...
Коментар
-
Да ама вероятно от догодина пак ще го въведат а ще махнат винетките.Когато пътната такса е заедно с данъка събираемоста е 99,99% - а сега едва минавала 55% четох.Примерно втората ми кола ( на жената) няма и няма и да има винтетка - кара се само из града. И много хора са така.Затова пак ще ни изклатят - и вие да не мислите че ще върнат 10 лева на всеки започнат тон... Няма да има и месечна или седмична такса.Всички, задължително - годишна. Тогава на фонд "републиканска пътна инфраструктура" не само в кабинета на шефа ще са позлатени кранчетата, ами даже и във външния кенеф. И далаверите няма да са за милиони, а за милиарди... Любима нашенска картинка.Аз платих 140лв на двете коли с малки мотори, хайде добре - ами колегата на алфата 1,8тс - 144коня - 244лвAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Стоян 1982 написа:ще си направя една разходка до пловдив ,че незнам даже колко ми е данъка и стара бележка нямамTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Vladim написа:////Punto//// написа:Е то и аз си го плащам То е престъпление. Моя е има няма 20 лв (Не знам колко е след увеличението ама преди беше 12 лв понеже съм я писал с катализатор). Ама никога не са ми я искали бележката. Друг е въпроса, че ако решиш да продаваш колата наистина ще ти трябва.
Коментар
-
////Punto//// написа:Ми в интерес на истината съм минавал и така преглед. Ама не мога да си спомня кат минавам истински преглед (то па и един преглед е ) дали са ми го искали. Май не.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар