Айдеее сега и акциз на водата ше сложат и като и дигнат и цината.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водороден инжекцион.
Collapse
X
-
mark72
-
Re: Водороден инжекцион.
gushtera написа:Добър ден колеги в момента нашета фирма се занимава с разработката на енергоспестяеми источници и една от тези разработки е така наречения "Водороден инкецион". В момента устройството се тества. Тестовете до момента са: 30% повишаване мощноста на колата25% намаляване разхода на гориво40% по-малко вредни емисийУстройството в най-скоро време ще бъде продавано по Интернет и по дистрибутори в цялата страна. Захаранването му с водород става от чиста питейна вода, след което има устройсвто което разделя водата на водород и кислород и го впръсква във всмукателните траби на колата.Благодаря Ви за вниманието.Пламен Петков.
Коментар
-
Сега аз не виждам нищо ново в това, което ще се предлага. Нещо между водороден двигател и воден инжекцион???? За водородния двигател отдавна се е говорило и работило мнооого. Ако идеята е да се впръсква водород... до колкото знам е отпаднала поради нисък КПД. Идеята каква е, ще се впръскава водород като допълнение или как? Може да пообясниш малко.http://auto.howstuffworks.com/hydrog...m/bmw-h2r2.htm
Коментар
-
gushtera написа:Идеята е да се впръсква водорода като допълнение на съществуващото гориво мисля че в най-скоро време ще бъде направена презентация на кола направена от нас.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
2fast написа:Прав е Kiro of the day а аз почвам да се замислям къде ще е удобно да строиме водостанциите ( разновидност на бензиностанциите) и колкото и да мисля стигам до извода че трябва да са близо до някой естествен водоемНе мислех да казвам нищо ... но не се стърпях .... ТА НИЕ ОТ РУСЕ ЩЕ СМЕ НА НАЙ-ДАЛАВЕРА .... :D :D :D
Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo098 написа:и са кво, да разбирам че колата ми ще стане 147 коня, и ще харчи 8 л вода градско....gushtera написа:Идеята е да се впръсква водорода като допълнение на съществуващото гориво мисля че в най-скоро време ще бъде направена презентация на кола направена от нас.149.С2.046 Skype: ivogul
Коментар
-
2fast написа:а за двутактови ще става ли? маслото за трабанчетата вече във водата ли ще се слага....дайте информация деЦялата идея е прословутата "добавка" от водород и кислород да спомага за по-пълното, а вероятно и по-бързо изгаряне на конвенционалното гориво, което ще доведе до чудеса от инженерна мисъл :D Айде, бе мениджъре! Добра реклама направи на фирмата, но поне отговори на всички зададени въпроси, да се види, че хавата е сериозна
Коментар
-
Здравейте фенове на Fiat, поздрави на всички приятели на италианските автомобили!!!Малиии, мислех че само ние се занимаваме с глупости, ма то и при вас имало "гениални" инженери.Последния хит при нас беше директно впъскване на кислород в карбуратор за постигане на бууст ефект /тъпото е че и аз участвах в спора/ - но това е лирично отклонение.....исках д попитам пича с водородния инжекцион как смята да раздели водорода от кислорода /някакъв вид електролиза може би?!?!?/ и после от где толкоз енергия за електролизата- мъкненето на ядрен реактор в ремарке е забранено
.....Иначе като за кодош темата си я бива......
- тва последното е за феновете на Fiat!
Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар