Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водороден инжекцион.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Водороден инжекцион.

Добър ден колеги в момента нашета фирма се занимава с разработката на енергоспестяеми источници и една от тези разработки е така наречения "Водороден инкецион". В момента устройството се тества. Тестовете до момента са: 30% повишаване мощноста на колата25% намаляване разхода на гориво40% по-малко вредни емисийУстройството в най-скоро време ще бъде продавано по Интернет и по дистрибутори в цялата страна. Захаранването му с водород става от чиста питейна вода, след което има устройсвто което разделя водата на водород и кислород и го впръсква във всмукателните траби на колата.Благодаря Ви за вниманието.Пламен Петков.

Направо си е за Нобелова награда
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Прилага ли се на карбураторни, дизелови, с АГУ и метан? Електронният блок на стандартния инжекцион ли го управлява или е независим, съвместим с карбуратори? (Извинявай за тъпия въпрос!)И каква ще е предполагаемата цена (ако не е търговска тайна)?
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Може да бъде поставен на всички видове било то карбуратори, ижекциони, дизелови, АГУ, метан, турбини и т.н. Цената все още нямва да я оповестяваме но ще бъде доста конкуретна на пазара на всички останали алтернативни горива а и на фона на повишаването на мощноста на колата мисля, че нашия продукт ще бъде интересен за доста "състезатели".

Коментар

lu40 написа:
          Направо си е за Нобелова награда
          Знаех си аз, че има Дядо Коледа и елените и всичко...Как успяха само гадните материалисти да ме убедят, че това било приказка за малки деца... :D Айде на водорода...
          Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Като за гений, писането и българския не са ти силна страна. Затова моля дай малко формули та да се опитаме да схванем как ще се ползва водородната инжекция. Щом ще се продва по Интернет по "дефолт" всеки що годе полуграмотнен драйвер ще трябва да успее да си го монтира. нещо като "Вземате маркуча от чешмата и го надявате на входящите колекторни тръби..." и нещо в този стил! Дано завърти буталата!Сорри за песимизма, но темата - водород като гориво е вече изчерпана.

Коментар

Аз се занимавам само с маркетинга на фирмата. А колкото до монтажа, определено няма да е сложен а и тук неговорим за доворода като основно гориво а водорода като добавка към горивото което намалява разхода на горивото и увеличава мощноста.

Коментар

Добър ден колеги в момента нашета фирма се занимава с разработката на енергоспестяеми источници и една от тези разработки е така наречения "Водороден инкецион"Първо научи български език, тогава се впускай в маркетинга.Приятелски съвет.П.П. енергоспестяеми источници такъв бисер и кандидат-студент трудно би сътворил :D
                Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

http://www.bmwworld.com/hydrogen/h2r_racer.htmЗаповядай малко инфо по темата. Бравос, надминавате една нищо и никаква компания от Бавария.

Коментар

pinko незнам дали си тук за да се заяждаш с хората ... ако си чувал за СД "Вертикал" явно ще знаеш какво имам в предвид. Нашета фирма е един от водещите производители на вятърна електроенергия в момента се занимаваме с разработката на био генератори, и така наречените добавки към двигателите с вътрешно горене които намаляват разхода на гориво и просто това е една от нашите разработки. Така че неразглеждайте водородния инжекцион като алтернативно гориво а като добавка към горивото. Доста WRC-та и други състезателни автомобили имат сложен този водороден инжекцион. Системата е известна още от II Световна война и е била използвана за намаляването на разхода и увеличаване на мощноста на самолетните двигатели.

Коментар

http://www.chechfi.ca/tehisyst.htmThe technology of using hydrogen as a combustion enhancement in internal combustion engines has been researched and proven for many years. The benefits are factual and well documented.или на нашенски: Технологията за използване на водорода като горивна добавка при двигателите с вътрешно горене е изследвана и изпитвана от дълги години. Ползите са доказани и добре документирани.Ами дано действа пущината! Нормално е да сме скептично настроени, ама ладата ми ако стане от 75 коня 100 и от 8 литра бензин падне на 6, не знам какъв банкет ще дам За зла участ ще усетят, че хората "горят" вода за сметка на бензин, и тогава ще вдигнат цените и на чешмяната и на минералната ПП- Пълна или моно-инжекция е устройството!? И какво количество вода ще разгражда за литър гориво (пък сигурно зависи и от вида гориво).Нали не е намесен Кашпировски
                      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Re: Водороден инжекцион.

gushtera написа:
                        Добър ден колеги в момента нашета фирма се занимава с разработката на енергоспестяеми источници и една от тези разработки е така наречения "Водороден инкецион". В момента устройството се тества. Тестовете до момента са: 30% повишаване мощноста на колата25% намаляване разхода на гориво40% по-малко вредни емисийУстройството в най-скоро време ще бъде продавано по Интернет и по дистрибутори в цялата страна. Захаранването му с водород става от чиста питейна вода, след което има устройсвто което разделя водата на водород и кислород и го впръсква във всмукателните траби на колата.Благодаря Ви за вниманието.Пламен Петков.
                        ся ... живо здраво първопосле ...Ако това устройство е факт ... и искате една мноу бърза печалба и отчасти супер безплатна реклама можем да направиме така.Сабираме са една шайка типове. Майстори не-майстори ... семкаджии ... курвари ... сватбари ... авантаджии ... караме ви една кола и и плескате устройството пред нас.Сипваме водата. и ...Трагне ли тая кола и земе че се окаже че е истина тва нещо и върви таа кола та се пука. от мойта гледна точка мисля че до 6 месеца само в бг ше имате такива изкупени системи много. естествено ако и цената е в разумните граници което за мене е от 500лв. до 800лв. да речем. но това е само ако има серзвизна поддръжка и гаранция на тва нещо минимум година.щото аз си мисля че като за бугаристан тва нещо ше даржи 3 натискания на педала до 7500 оборота и после половината предница няма да я има след каже ПУФФФ.но аз си оставам на тезата за демонстрация пред хората с коли и желание за засилване. честно казано не ме интересува дали в ВРЦ шампионата си карали колите с подобни системи и т.н. и т.н. там колите са им за по 2 състезания. вие ще продавате комерсиална система за вдигане на мощност и спад на разход на гориво. съответно трябва да държи тая система колкото държи и колата ... да речем че като за 2005 и технологиите трябва да издържа поне от 50 000 до 80 000 км.ти като маркетинг менъджер би трябвало да си наясно че тръгне ли мълвата - тия не го показаха, кой знае кво ше потроши по колата тва нещо. мисля продажбите ще са 2-3 в тамбукту и няколко на северния полюс за водородно бомбени тестове ... за западняка европеец не искам да говоря - той и очите му няма да видите за такива глупости пука му на него че А8-цата му харчела 25 на 100 и имала само 200-300 коня в нея ... да не говорим че първия при който тва нещо вземе та се сцепи и повреди ... и си му изхрачи чиста вода в двг.то ... мисля че ще ви осъдят за една дебела сума и ше ви закачат по всичките вятърни мелници дето сте направили тва в кръга на шегата са ... не е приятно тва за мелниците ... много е гадно и ти се вие свят после ....
                        :: Show me some Madness ::

Коментар

Това са пълни глупости. Закона за запазване на енергията все още не е отменен, доколкото си спомням, а такива "разработчици" дето измислят вечен двигател и аха, аха да го пуснат "на достъпна цена", има из интернет - с лопата да ги ринеш... Язък само дето има хора да им се вързват.
                          Fiat Ritmo 105TC
                          1600cc 105к.с.

Коментар

Предлагам админите да преместят темата в "смешни истории" или да създадат нова тема - "МНООООГО смешни истории".
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

johnfound написа:
                              Това са пълни глупости. Закона за запазване на енергията все още не е отменен, доколкото си спомням, а такива "разработчици" дето измислят вечен двигател и аха, аха да го пуснат "на достъпна цена", има из интернет - с лопата да ги ринеш... Язък само дето има хора да им се вързват.
                              първото смислено мнение тук
                              "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Working...
                              X