Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водороден инжекцион.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айдеее сега и акциз на водата ше сложат и като и дигнат и цината.

Коментар

а с преработена вода ще върви ли - т.е. ако се изпикам в резервоара ще има ли повече мощност
      The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Re: Водороден инжекцион.

gushtera написа:
        Добър ден колеги в момента нашета фирма се занимава с разработката на енергоспестяеми источници и една от тези разработки е така наречения "Водороден инкецион". В момента устройството се тества. Тестовете до момента са: 30% повишаване мощноста на колата25% намаляване разхода на гориво40% по-малко вредни емисийУстройството в най-скоро време ще бъде продавано по Интернет и по дистрибутори в цялата страна. Захаранването му с водород става от чиста питейна вода, след което има устройсвто което разделя водата на водород и кислород и го впръсква във всмукателните траби на колата.Благодаря Ви за вниманието.Пламен Петков.
        Колега , за да е по-убедително, пусни една принципна схема на работа.Така всички гледаме с недоверие.Имате ли патент за него? Предполагам водата я разграждате с електричество?Каква мощност за захранване изисква системата?
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

Сега аз не виждам нищо ново в това, което ще се предлага. Нещо между водороден двигател и воден инжекцион???? За водородния двигател отдавна се е говорило и работило мнооого. Ако идеята е да се впръсква водород... до колкото знам е отпаднала поради нисък КПД. Идеята каква е, ще се впръскава водород като допълнение или как? Може да пообясниш малко.http://auto.howstuffworks.com/hydrog...m/bmw-h2r2.htm

Коментар

Идеята е да се впръсква водорода като допълнение на съществуващото гориво мисля че в най-скоро време ще бъде направена презентация на кола направена от нас.

Коментар

gushtera написа:
              Идеята е да се впръсква водорода като допълнение на съществуващото гориво мисля че в най-скоро време ще бъде направена презентация на кола направена от нас.
              Ще чакаме с ГОЛЯЯЯЯЯЯМО нетърпение... Извинявай за недоверието, ама тука повечето хора са здраво стъпили на земята, пък и поназнайват туйцък-онуйцък! Ако го направите това - те (ние) първи ще ви поздравим. Убеден съм.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Прав е Kiro of the day а аз почвам да се замислям къде ще е удобно да строиме водостанциите ( разновидност на бензиностанциите) и колкото и да мисля стигам до извода че трябва да са близо до някой естествен водоем

Коментар

2fast написа:
                  Прав е Kiro of the day а аз почвам да се замислям къде ще е удобно да строиме водостанциите ( разновидност на бензиностанциите) и колкото и да мисля стигам до извода че трябва да са близо до някой естествен водоем
                  Не мислех да казвам нищо ... но не се стърпях .... ТА НИЕ ОТ РУСЕ ЩЕ СМЕ НА НАЙ-ДАЛАВЕРА .... :D :D :D
                  Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

и са кво, да разбирам че колата ми ще стане 147 коня, и ще харчи 8 л вода градско....
                    ex Fiat Bravo GT

Коментар

ivo098 написа:
                      и са кво, да разбирам че колата ми ще стане 147 коня, и ще харчи 8 л вода градско....
                      и спокойно ше си сложиш едно H до GT-то
                      :: Show me some Madness ::

Коментар

ivo098 написа:
                        Момчета, човека си го каза:
                        gushtera написа:
                        Пламене, разбрахме най-общо за какво става дума. Не вярвам във форума да намериш човек, който да не се заинтересува от вдигане на мощността на колата му, съчетана с по-ниска консумация на гориво. И това заедно с по-ниски вредни емисии. Разбира се, че е интересно.Само, че възникват други въпроси. а) Доколко тази система е безопасна за возещите се и околните хора? б) Ще има ли вредно отражение върху двигателя (т.е. колко време или километра ще издържи този двигател с тази система)? Предполагам, че ще трябва да изясните и това, преди да подложите някоя от нашите коли на такъв тест.Обади се когато имаш да кажеш нещо повече.Успех!
                        149.С2.046 Skype: ivogul

Коментар

а за двутактови ще става ли? маслото за трабанчетата вече във водата ли ще се слага....дайте информация де

Коментар

2fast написа:
                            а за двутактови ще става ли? маслото за трабанчетата вече във водата ли ще се слага....дайте информация де
                            Не!!! Защото водата и маслото ще се разделят, а във Фазератито няма място да се монтера машина за айран, която да бърка постоянно Цялата идея е прословутата "добавка" от водород и кислород да спомага за по-пълното, а вероятно и по-бързо изгаряне на конвенционалното гориво, което ще доведе до чудеса от инженерна мисъл :D Айде, бе мениджъре! Добра реклама направи на фирмата, но поне отговори на всички зададени въпроси, да се види, че хавата е сериозна
                            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Здравейте фенове на Fiat, поздрави на всички приятели на италианските автомобили!!!Малиии, мислех че само ние се занимаваме с глупости, ма то и при вас имало "гениални" инженери.Последния хит при нас беше директно впъскване на кислород в карбуратор за постигане на бууст ефект /тъпото е че и аз участвах в спора/ - но това е лирично отклонение.....исках д попитам пича с водородния инжекцион как смята да раздели водорода от кислорода /някакъв вид електролиза може би?!?!?/ и после от где толкоз енергия за електролизата - мъкненето на ядрен реактор в ремарке е забранено .....Иначе като за кодош темата си я бива...... - тва последното е за феновете на Fiat!
                              Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
                              Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

да но поне от известно време се разпродават ядрени реактори та само се търси ремарке със скрит заден джоб та да не си личи какво караш

Коментар

Working...
                                X