Айдеее сега и акциз на водата ше сложат и като и дигнат и цината.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водороден инжекцион.
Collapse
X
-
mark72
-
Re: Водороден инжекцион.
gushtera написа:Добър ден колеги в момента нашета фирма се занимава с разработката на енергоспестяеми источници и една от тези разработки е така наречения "Водороден инкецион". В момента устройството се тества. Тестовете до момента са: 30% повишаване мощноста на колата25% намаляване разхода на гориво40% по-малко вредни емисийУстройството в най-скоро време ще бъде продавано по Интернет и по дистрибутори в цялата страна. Захаранването му с водород става от чиста питейна вода, след което има устройсвто което разделя водата на водород и кислород и го впръсква във всмукателните траби на колата.Благодаря Ви за вниманието.Пламен Петков.
Коментар
-
Сега аз не виждам нищо ново в това, което ще се предлага. Нещо между водороден двигател и воден инжекцион???? За водородния двигател отдавна се е говорило и работило мнооого. Ако идеята е да се впръсква водород... до колкото знам е отпаднала поради нисък КПД. Идеята каква е, ще се впръскава водород като допълнение или как? Може да пообясниш малко.http://auto.howstuffworks.com/hydrog...m/bmw-h2r2.htm
Коментар
-
gushtera написа:Идеята е да се впръсква водорода като допълнение на съществуващото гориво мисля че в най-скоро време ще бъде направена презентация на кола направена от нас.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
2fast написа:Прав е Kiro of the day а аз почвам да се замислям къде ще е удобно да строиме водостанциите ( разновидност на бензиностанциите) и колкото и да мисля стигам до извода че трябва да са близо до някой естествен водоемTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo098 написа:и са кво, да разбирам че колата ми ще стане 147 коня, и ще харчи 8 л вода градско....gushtera написа:Идеята е да се впръсква водорода като допълнение на съществуващото гориво мисля че в най-скоро време ще бъде направена презентация на кола направена от нас.149.С2.046 Skype: ivogul
Коментар
-
2fast написа:а за двутактови ще става ли? маслото за трабанчетата вече във водата ли ще се слага....дайте информация де
Коментар
-
Здравейте фенове на Fiat, поздрави на всички приятели на италианските автомобили!!!Малиии, мислех че само ние се занимаваме с глупости, ма то и при вас имало "гениални" инженери.Последния хит при нас беше директно впъскване на кислород в карбуратор за постигане на бууст ефект /тъпото е че и аз участвах в спора/ - но това е лирично отклонение.....исках д попитам пича с водородния инжекцион как смята да раздели водорода от кислорода /някакъв вид електролиза може би?!?!?/ и после от где толкоз енергия за електролизата - мъкненето на ядрен реактор в ремарке е забранено .....Иначе като за кодош темата си я бива...... - тва последното е за феновете на Fiat!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар