phoenix написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 146 1.4 16v vs. Fiat Brava 1.6 16v
Collapse
X
-
-
Това че си сложил едно красиво Тунинговано Типо сред няколко безлични автомобила от същата година нищо не показваЛично аз харесвам Типото доста, но тук говорим за Брава И Алфа 146п.п.освен това се постарах да не давам крайни мнения, а да напиша доста пълно сравнение, Пак казвам дизайна не е критерий който ти и аз можем да посъветваме някой да хареса или не. Всеки си има собствено мнение.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
относно визията:[/img]СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Влади написа:Като говорим за дизайн, за мен една 146-та може да бъде много грозна и много красива. Ако е след фейса сякаш е друга кола направо, в сравнение с преди фейслифта. По спортен дух, по красив дизайн...като цяло с една идея по-напред от Бравата е, според мен.N.Y. State of Mind
Коментар
-
За дизайн и удобство няма да давам мнение. Аз съм ремонтирал и двата двигателя. С оглед на опита си мога да кажа категорично - Алфа 146 TS, 1.4, 16V е по-добрия избор! Единствената част, която почти винаги е за смяна при този модел е вариатора. Дебитомера също обича да прави номера. Детските болести по 1.6 мотора на Фиат хич няма да ги коментирам. При Алфата са в пъти по-малко. Моля, колегите с 1.6 мотор да не се засягат - човека иска мнение, просто такова е моето В крайна сметка всичко е въпрос на късмет и грижи от предишния собственик P.S. Поддръжката на Алфа-та е по-скъпа.
Коментар
-
По отношение на дизайна, всико е индивидуало. Не съм съгласен, е дизайна на Браво/Брава е компромисен - красиви са дори и днес, кеф ми е да ги гледам. Само ги сравнете с Голф 3 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 , Ситроен ZX, Рено 19, Пежо 306, Опел Астра и останалите от класа им - коментарите са излишни. Но 146 наистина е по-красива. Италиански дизайн...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
на мен ми дава 10 с климатика, всъщност и зимата пак беше 10СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Бих избрал Бравата.На външен вид все тая всеки харесва различни неща.Общо взето - на външен вид Алфата е по-добра, но вътре Фиата бие по всякакви параметри.Отделно Бравата е много по-практична и по-лесна за поддръжка.Относно скърцането - Ланчата ми не скърца и нищо не съм предприемал за обезшумяването й.Бравото като го взех скърцаше доста сега не трепва.Просто един ден уплътняване и после забравяш тотално за шумове в купето.Да не говорим, че Бравата е с метални колектори, което предразполага безпроблемно слагане на газ, което си е важно предвид цените на горивата.Все пак основния разход в една кола е горивото.Успех в избора!Жена и кола се взимат на късмет== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
reptli написа:вярно ли е твърдението че Бравото вози по-меко от 146BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар