Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при избор на матрак

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нали знаеш, че за латексовите матраци задължително трябва подматрачна рамка за да може да диша?
    F31 BMW 320d

Коментар

ей ти на малко женски мнения... http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=297231.0
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да така е. За съжаление още се чудим каква да бъде. Брат ми ми каза, че ако не смятам да ползвам екстрите, които предлагат тези който могат да се нагласят, да си купя най-обикновена неподвижна. Ама нали пък се купува веднъж на 20 год. ...
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Благодаря на всички.Чак 20год не знам дали ще издържи. Старата спалня има гаранция 10год и на 9тата вече е (почти)тотално изтърбушена. Рамката е лесна, днес поръчахме някаква българска - 160/200 струва 139лв, с повдигане за гърба още 70лв. Матрака още не сме поръчали. Минахме през един представител на Магнифлекс, но точно Релано го нямаше, другите им се сториха твърде меки/твърди. Продавача ни каза един трик как се познава точния матрак - Лягате по гръб и се опитвате да плъзнете ръката си под извивката на гърба. Ако матракът е твърде мек, ще ви е трудно да си вкарате ръката, ако е много твърд ще е твърде лесно,защото ще има място между извивката на гърба и матрака. Когато ръката се побира точно под извивката на гърба и матрака, заначи е точния матрак.П.П Бг мама го четохме

Коментар

Working...
          X