Дженерали! Ако направиш гражданска при тях получаваш 25% отстъпка за каското! Не се ловете на евтините предложения за бензин да ти дадат, евтиното излиза скъпо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автокаско - къде?
Collapse
X
-
gantcho написа:Мога да кажа само: НЕ в ДЗИ. Също така - бъди подготвен психически - щом плащаш си добре дошъл и желан клиент, щом искаш пари - ставаш враг. Никой застраховател не мисли по друг начин. Навремето изкарах няколко дни фирмено обучение в една застрахователна компания и инструктора каза следното: "...естествено, ние ще направим всичко юридически възможно да не платим или да платим колкото се може по-малко..." Така и не започнах работа в застраховането и си намерих много по-хубава работа.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Колеги,на мен ми се наложи да използвам каското си от ДЗИ.Минах щетата по експертна оценка и сега чакам да ми изплатят парите по сметка.От ДЗИ ми казаха 15 работни дни, но аз чакам вече над 20 работни дни. Когато им звъня да ми кажат какво се случва и кога ще ми преведат парите, те все ми казват "обадете се в края на седмицата" когато се обадя в края на седмицата ми казват "звъннете началото на другата седмица. Още се изчислява"И така ги тормозя. Парите ми трябват защото дадох много кинти за ремонта на бравата и за да си направя ново каско. Ще ви кажа дали ще се застраховам при ДЗИ отново...Fiat Brava SX, 1.6, 16V, 103 кс, 96 г, климатик
Коментар
-
Аз това застрахователите не мога да ги схвана що за стока са!Имам две застраховки в Булстрад, на Фиата и на колата на жената. На мен при регрес за задната броня и задната (пета врата) за боя едвам се отпуснаха за 180лв. На жената като се нацепи в един колец и подхвана задницата, за престилка и броня за боя 1850лв, бах тия Мерцедеси на по 1000 години.Отделно аз като ходих да си диря правата колата нямаше десет години, па да не говорим за каква сума е застрахована...Оди ги разбери...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар