Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автокаско - къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автокаско - къде?

Колеги вчера взех колата от боядисване.този факт а и това че все по често срещам по улиците"супер шофьори" ме кара да се замисля за пълно каско на бравока.понеже никога до сега не съм правил каско ще съм благодарен на някой съвети-горе долу колко ще ми излезе годишната вноска/може ли на вноски/коя компания и др.
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Колега, бих ти препоръчал Армеец. Аз си направих каското там и бяха много любезни и внимателни. Баща ми също е в Армеец и когато му се наложи веднъж да ползва услугите им, му изплатиха много бързо парите за щетите. Пък и имаше бонус за почерка
    Fiat Punto 1.7TD
    Mazda 626 2.0
    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Гласувам за Армеец с 2 ръце! Един приятел скоро си "одраска" колата, и за щета, която му оправиха за 120лв., му дадоха 300лв. Няма какво повече да говорим. Може и на вноски, мисля, че имаше вариант на 3 вноски през 4 месеца, но тогава, ако стане нещо с колата ти и има нужда да си ползваш каското, първо плащаш цялата сума и после ти изплащат от Армеец каквото има, но не съм много сигурен дали беше така!Поздрави.
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

БулИНС категорично. Всичко останало са кухини.http://www.bulins.com/

Коментар

И аз съм за Армеец. Един мина на червено и отнесе бронята на Хондата на баща ми. Дойде екип, взе колата. На другия ден мина да подпише документите и след седмица си взехме колата от сервиза на Хонда, като даже я бяха измили.

Коментар

Категорично Булстрад , аз лично ползвах каското миналия месец . За спуканото ми предно стъкло 185лв. за за изкривени бордове на две ляти джанти и една разцепена нова гума 410лв. Гумите ми бяха с фактура на стойност 120лв. за брой и ДОТ 0408.Джантите само ги изправиха за 20лв. на бройка а гумата я купих нова зада запълня комплекта.Точни и коректни
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Дженерали за амортизация на колата ( 1 2 плитки драскотини ) 120 лв
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

определено съм за Армеец,вече 4 години съм техен клиент и съм много много доволен
                FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

PASSARELLA написа:
                  БулИНС категорично. Всичко останало са кухини.http://www.bulins.com/
                  Булинс категорично не. 3 години каското ми е при тях, никога не съм имала проблеми до тази година.
                  Punto 1.2/75

Коментар

Bul Ins плаща коректно само на нови коли!
                    F31 BMW 320d

Коментар

Ще ти изпратя телефона на ЛС на моя застрахователен брокер, той работи с всички застрахователни компании, след като му кажеш параметрите на колата си година, кубатура и т.н., той ще ти даде оферти в няколко компании и ще ти каже преимуществата и недостатъците на всяка от тях. Прави ми отстъпки и следи за вноските без да се грижа аз за това.Освен това е изключително коректен човек и винаги при произшествие идва на място, съветва те, ходи с теб при застрахователните компании. Което за мен специално е предпоставка, за това че няма да ме излъжат. Освен това за да се сключи застраховката идва на място, дава ти документите и плащаш на него, където и да го повикаш. Само една или две компании искат да се явиш лично в офиса им, но това е само при сключването. Прати ми ЛС дали искаш координатите на човека.Иначе личен опит имам с компаниите Булстрад, Витоша, Български имоти и Дженерали.
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Армеец? Един скапаняк ми счупи стопа, платиха ми 80 лв. Едвам от морга го намерих за толкова пари. После ми нарязаха гумата, а те отказаха да я платят! Стават само, ако можеш да ползваш сервиз, и то познат, защото съм присъствала на скандали за съсипана кола( над 445 лв и до 10 години).
                        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Армеец имат различни варианти. Ако е пълно автокаското едва ли ще откажат, но мойте впечатления са от нови/почти нови коли.

Коментар

Мога да кажа само: НЕ в ДЗИ. Също така - бъди подготвен психически - щом плащаш си добре дошъл и желан клиент, щом искаш пари - ставаш враг. Никой застраховател не мисли по друг начин. Навремето изкарах няколко дни фирмено обучение в една застрахователна компания и инструктора каза следното: "...естествено, ние ще направим всичко юридически възможно да не платим или да платим колкото се може по-малко..." Така и не започнах работа в застраховането и си намерих много по-хубава работа.
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Подкрепям EVITA за агента. Много удобен вариант. Потърси някой, така хем ще избереш без да обикаляш, хем агента ще те подсеща за подновяванията, а и ще ти съдейства при евентуална злополука.

Коментар

Working...
                              X