Вземам си кола от автокъща (нов внос Швейцария) с фактура погледнах, че в сайта на КАТ са изброени следните документи:НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪРВОНАЧАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ НА МПС 1. Заявление за регистрация /за фирми: с печат на фирмата и копие на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново питане за КАТ, документи регистрация, нов внос от къща?
Collapse
X
-
Квитанцията за платена такса МПС ще ти кажат в КАТ къде да платиш (там в района е ). Гражданската ще ти я напишат пак в КАТ има колкото искаш агенти там, на базата на Митническата декларация и фактурата. Номера на двигателя може и да го няма във фактурата, но в митническата декларация мисля, че е задължително да го има, тъй като когато колата я внасят минава на проверка на Столична митница точно за номерата на рамата и двигателя и се вписват във въпросната декларация. Успех !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
geo_g написа:noriaga написа:Ще искат да направиш и технотест. Приготви за там към 200лвFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
geo_g написа:[Баси мамата, това пък кво е? Колата е немска!
Коментар
-
lubobg написа:geo_g написа:[Баси мамата, това пък кво е? Колата е немска!Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
lubobg написа:geo_g написа:[Баси мамата, това пък кво е? Колата е немска!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Мога ли обясня.......?, само че на технотест няма нужда да се ходи! Там се ходи единственно за узаконяване на коли, които не са произведени по евростандартите! Това, че Швейцария не е в ЕС не значи, че колите произведени за там са по различни от нашите! 100% съм сигурен, че в случая няма нужда от технотест! (Намира се на Гара Искър) Пример: Внесох кола, която е пълно копие на OPEL Combo от Великобритания само, че там се казва Воксхол Комбо и е с десен волан, та за тази колата се наложи да ходя на технотест, първо защото КАТ я нямаха в базата си данни като марка (поне до тогава) и ме накараха да мина през тест-а, и второ защото е с десен волан, а доколкото знам Великобритания е в ЕС.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Мога ли обясня.......?, само че на технотест няма нужда да се ходи! Там се ходи единственно за узаконяване на коли, които не са произведени по евростандартите! Това, че Швейцария не е в ЕС не значи, че колите произведени за там са по различни от нашите! 100% съм сигурен, че в случая няма нужда от технотест! (Намира се на Гара Искър) Пример: Внесох кола, която е пълно копие на OPEL Combo от Великобритания само, че там се казва Воксхол Комбо и е с десен волан, та за тази колата се наложи да ходя на технотест, първо защото КАТ я нямаха в базата си данни като марка (поне до тогава) и ме накараха да мина през тест-а, и второ защото е с десен волан, а доколкото знам Великобритания е в ЕС.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар