Клеги, я кажете... някой знае ли колко ще ми струва транспорта на бетонна гаражна клетка в рамките на Сф.на 10км разстояние... и ако някой знае координати на кран+платформа да ми ги пусне на лични.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Транспортиране на гаражна клетка?
Collapse
X
-
Размери?В рамките на София се плаща на час - не мога да ти кажа колко ще ти излезе, зависи колко ще се бави.Ето един телефон - 9928058 - търси Сашо, ако искаш му кажи, че Петър от Уолтопия Петър ти е дал телефона. Не са от най-евтините, ама са точни.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Lane Staley написа:Размери?Lane Staley написа:Ето един телефон - 9928058 - търси Сашо, ако искаш му кажи, ....Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Lane Staley написа:Размери?В рамките на София се плаща на час - не мога да ти кажа колко ще ти излезе, зависи колко ще се бави.Ето един телефон - 9928058 - търси Сашо, ако искаш му кажи, че Петър от Уолтопия Петър ти е дал телефона. Не са от най-евтините, ама са точни.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Lane Staley написа:Размери?В рамките на София се плаща на час - не мога да ти кажа колко ще ти излезе, зависи колко ще се бави.Ето един телефон - 9928058 - търси Сашо, ако искаш му кажи, че Петър от Уолтопия Петър ти е дал телефона. Не са от най-евтините, ама са точни.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Даниел Френч там ли е още?Много нагло момченце. 3 пъти немога да си събера парите от него.При условие че сме се разбрали плащането да стане веднага, той ми цъка 15000 лв в продължение на 1 година.На третия път го отрязахме отвсякъде.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
msi написа:Даниел Френч там ли е още?Много нагло момченце. 3 пъти немога да си събера парите от него.При условие че сме се разбрали плащането да стане веднага, той ми цъка 15000 лв в продължение на 1 година.На третия път го отрязахме отвсякъде.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар