Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тате дай колата, до 11 ще се прибера (ай на спама)
Collapse
X
-
Компютър, кола, пищов. Но нарушението на закона с което и да е от трите се наказва с почивка във Федерален затвор. Няма значение дали си бай Никой или Уесли Снайпс. Нарушаваш закона и плащаш - там закона е равен. Ако убиеш някой докато си карал фиркан - може дори на стола да те сложат... особено ако си известен и умрелият е дете...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Поредната пълна безумица. Пореден жалък опит за справяне с проблема по пътищата. На всички които подкрепяте това ще ви кажа че проблемът е далеч до дълбоко заложен. А именно във възпитанието на по-младите шофьори. Възпитанието и средата са формирователите на един човек. Трябва да си даваш сметка като сядаш зад волана че "шофирането не е игра" , а най лошото е че много хора които са доста над 19 години също явно не си дават сметка каква отговорност поемат. Възръста не е толкова опредяща колкото осъзнаването на сериозността на ситуацията. А тази сериозност си я създаваме самите ние, тъй като ако не допускахме да се сучват толкова произшествия, а си шофирахме спокойно нямаше да има от какво да се притесняваме. Аз лично вече направо потръпвам като трябва да пътувам по магистрала, като гледам с каква скорост ме изпреварват по път с две ленти. Така че с този закон отново показваме безсилие да се справим със ситуацията; показваме колко са глупави и безумни децата. А последното зависи както вече казах до много голяма степен от родителите, които си оставят децата да правят каквото си поискат без ограничения и после се жалват че ставали много катастрофи ... Това еFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Младеж който кара с 140-160 по магистралата и 40 годишен пич с нов мерцедес който кара с 200-220 ...И в тая ситуация според вас кой е по-виновен младежа или мерцедеса ???Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Interceptor написа:Поредната пълна безумица. Пореден жалък опит за справяне с проблема по пътищата. На всички които подкрепяте това ще ви кажа че проблемът е далеч до дълбоко заложен. А именно във възпитанието на по-младите шофьори. Възпитанието и средата са формирователите на един човек. Трябва да си даваш сметка като сядаш зад волана че "шофирането не е игра" , а най лошото е че много хора които са доста над 19 години също явно не си дават сметка каква отговорност поемат. Възръста не е толкова опредяща колкото осъзнаването на сериозността на ситуацията. А тази сериозност си я създаваме самите ние, тъй като ако не допускахме да се сучват толкова произшествия, а си шофирахме спокойно нямаше да има от какво да се притесняваме. Аз лично вече направо потръпвам като трябва да пътувам по магистрала, като гледам с каква скорост ме изпреварват по път с две ленти. Така че с този закон отново показваме безсилие да се справим със ситуацията; показваме колко са глупави и безумни децата. А последното зависи както вече казах до много голяма степен от родителите, които си оставят децата да правят каквото си поискат без ограничения и после се жалват че ставали много катастрофи ... Това е
Коментар
-
Тия се чудят какво да измислят.Откъде накъде да забраняват от 23 до 5?Тогава има най малко движение и е най лесно за каране от начинаещ.Това го е решил някой болен мозък.По добре да забранят да карат в пиковите часове от 8 до 8, тогова е много по опасно за начинаещ шофиор.А за това за спирането от движение при каране от направоспособен абсолютна глупост. Неможе човек да си държи ключовете в сейф.Нека да направят по тежки наказания за шофиране без книжка 1-2 месеца затвор и ще има по голям ефект.Знака млад шофиор е също глупост- една приятелка си го сложи и навсякъде я засичат и не и дават предимство и и свирят като видят знака а кара също като мен.А за изпреварването на пешеходна пътека имам един въпрос. понякога се случвав дясната лента колите едва да пъплят а в лявата да е празно ( по бул. Никола Вапцаров) в този случай като се движа по бързо в мойта лента на пешеходната пътека пак ли се брои за изпреварване??http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ами, като ти изкочи един човек, имал неблагоразумието да пресече улицата на пешеходна пътека и го затриеш, тогава ще те питам, дали се брои за изпреварване. Защото въпроса не е , брои ли се за изпреварване. Въпроса е: Осигурил ли си безопасността на пресичащия? Освен всичко друго, в София многолентовите шосета са много малко. Но това разбира се 99% от "шофьористе" не го знаят. И за това изпреварват отдясно по няколко стотин пъти на ден. А правилото е простичко - автомобилите се движат в най-дясната свободна лента. Изпреварването се извършва само от ляво.
Коментар
-
bubachko
PASSARELLA написа:...На прозореца и стоеше една симпатична баба.... Била известна в целият окръг с това...
Коментар
-
коцев написа:Чета и се чудя на написаното от някой по млади на години .Не разбирате ли че всички тия ограничения се правят с единствената цел да се запази вашия живот.Може книжка да вземеш и да си на 50 години но би било редно поне една година след вземане на книжка да не караш без придружител с по голям стаж. Знам че ще се изсмеете ваша си работа но от такова голямо високомерие всеки ден загиват хора по пътищата .Това фукане пред мацките и пред наборите си най често завършва трагично.Затова напълно подкрепям всякакви мерки независимо какви са само и само да бъде въведен някакъв ред по пътищата .Крумовите закони биха звучали сега така :1 При констатирана употреба на алкохол - конфискация на колата независимо на кого е собственост.. Така всеки ще си прави сметката на кого си дава колата .2 При каране със скорост над 20км от допустимата - конфискация на колата .3 При направено пътно произшедствие по твоя вина -вземане на книжката до живот и конфискация на колата . Ако се приемат и спазват тия неща само за половин година автопарка ще намалее с една трета и вече карането на автомобил ще е наслада . :D Много утопично звучи ,но там е истината . А сега вече спокойно може да ме оплюете за написаното но това го мисля и това го пиша :D :D :D
Коментар
-
Колеги сега ще ви разкажа един случай.Аз съм полицай и една вечер спираме един с автомобил БМВ заради това че един завой го взе на ръчна и колата така се завъртя че тлябваше тоя да спре.И се оказа ,че няма книжка, защото му е отнета и той продължава да си кара.Оказа се че има 61 акта за това че е карал без книжка и този му беше 62 и вика пишете ми акта ,че трябва да ходя на дискотека с жената.И това е той си получи поредният акт и си продължи да си кара.Докато не разрешат на такива да им се конфискува колата така ще да е .
Коментар
-
bubachko
sota написа:Колеги сега ще ви разкажа един случай.Аз съм полицай и една вечер спираме един с автомобил БМВ заради това че един завой го взе на ръчна и колата така се завъртя че тлябваше тоя да спре.И се оказа ,че няма книжка, защото му е отнета и той продължава да си кара.Оказа се че има 61 акта за това че е карал без книжка и този му беше 62 и вика пишете ми акта ,че трябва да ходя на дискотека с жената.И това е той си получи поредният акт и си продължи да си кара.Докато не разрешат на такива да им се конфискува колата така ще да е .
Коментар
-
infineon написа:Тия се чудят какво да измислят.Откъде накъде да забраняват от 23 до 5?Тогава има най малко движение и е най лесно за каране от начинаещ.Това го е решил някой болен мозък.По добре да забранят да карат в пиковите часове от 8 до 8, тогова е много по опасно за начинаещ шофиор.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар